Maria Constantin are restricții după ce și-a pus silicoane. ”Un an nu voi face copil”

24.03.2021, 16:26
Maria Constantin are restricții după ce și-a pus silicoane. ”Un an nu voi face copil”
Maria Constantin are restricții după ce și-a pus silicoane. ”Un an nu voi face copil”

Solista de muzică populară Maria Constantin are interdicții după ce și-a pus silicoane.

În urmă cu câteva săptămâni, interpreta de muzică populară Maria Constantin s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru îmbunătățiri la nivelul bustului. Cu ocazia aniversării sale de 34 de ani, Maria Constantin a decis să se lase pe mâna medicului estetician.

Aceasta și-a pus implanturi. Vedeta a explicat că, după intervenția pe care și-a făcut-o are numeroase interdicții de la medic.

Maria Constantin are restricții după ce și-a pus silicoane. ”Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport”

Maria Constantin a explicat, pentru click.ro, că nu are voie să ridice, să facă efort şi are interzis să rămână însărcinată după intervenția estetică suferită. Artista a mărturisit că începe ușor-ușor să se descurce singură, dar este ajutată și de iubitul ei, Robert Stoica. “Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore, iar domnul doctor a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine”, a explicat ea.

“Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin are un băiat, Codruț, din primul ei mariaj. Aceasta a mărturisit că își mai dorește un copil. ”Codruţ e în lumea lui, e pasionat cu jocurile. E ok, are o relaţie bună cu Robert. Mi-ar plăcea să mai am un băiat!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

citește și...