Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cui va rămâne averea îndrăgitei artiste

20.10.2020, 12:19
Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cui va rămâne averea îndrăgitei artiste
Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cui va rămâne averea îndrăgitei artiste

Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu, în vârstă de 83 de ani, a decis să își facă testamentul.

Maria Ciobanu, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, și-a făcut testamentul, împărțindu-și averea între copii și nepoți.

Interpreta de muzică populară deține o avere de 2 milioane de euro, dar și trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri și bijuterii de peste 100.000 euro.

Fiul său, Ionuț Dolănescu, va rămâne cu locuința din America, în timp ce bijuteriile vor merge la surorile lui, Leontina și Camelia, cu condiția ca fetele să nu le vândă după decesul său, după cum au declarat surse din apropierea artistei pentru playtech.ro.

“Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele.

Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a spus sursa menționată mai sus.

Care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu

Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia. Ionuț Dolănescu a declarat, la Antena Stars, că mama sa se simte bine. Maria Ciobanu, care a stat în America în ultima perioadă de timp, a făcut și ea declarații despre starea sa de sănătate.

”Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani. Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede”, a spus interpreta de muzică populară.

 

 

 

citește și...