Ce pensie are Maria Ciobanu după 40 de ani de muncă

10.11.2019, 12:06
Ce pensie are Maria Ciobanu după 40 de ani de muncă
Ce pensie are Maria Ciobanu după 40 de ani de muncă

Maria Ciobanu primește în România pensie, după cei 40 de ani de muncă pe care i-a petrecut pe scenă. Artista își mai rotunjește veniturile și cu alți bani, din proiectele pe care le are în SUA. 

După ce a petrecut patru decenii pe scenă, Maria Ciobanu nu se bucură de o pensie generoasă din partea statului.

Ce pensie are Maria Ciobanu după 40 de ani de muncă

Interpreta primește doar în jur de 1.200 de lei pe lună, scrie Spynews. Femeia locuiește alături de fiica sa, Camelia, în SUA, așa că, din fericire, nu o duce foarte greu din punct de vedere financiar. Mai mult, artista are numeroase proiecte peste Ocean, care îi aduc lunar în conturi peste 1.000 de euro. 

Cântăreața de muzică populară vrea să revină în România la un moment dat. 

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a dezvăluit Maria Ciobanu în urmă cu ceva timp.

Și alte colege de breaslă ale solistei au pensii mici, printre ele fiind și Maria Dragomiroiu, care s-a plâns public de această situație: „Am ieșit la pensie de o lună și după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aș putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”.

citește și...