Maria Ciobanu se confruntă cu probleme de sănătate. „Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin!”

08.01.2022, 11:55
Maria Ciobanu se confruntă cu probleme de sănătate. „Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin!”
Maria Ciobanu a revenit în România, după mulți ani petrecuți în America?

Maria Ciobanu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Artista nu a mai putut să călătorească și să vină în România nici măcar de Revelion, cum era obișnuită să facă. „Ciocârlia muzicii populare” își dorește ca ultimele clipe din viață ei să fie pe meleagurile natale.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Artista s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani în Statele Unite ale Americii din cauza unor probleme de sănătate.

Maria Ciobanu nu s-a întors în țară anul acesta de Sărbători, iar acest aspect a ridicat mai multe semne de întrebare. Cântăreața de muzică populară ar suferi de o bronșită destul de gravă.

Ce a spus Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu, fiul acesteia, a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să își vadă mama.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, fiul acesteia, potrivit spynews.ro.

Chiar dacă clima de peste Ocean îi ține control bronșita de care suferă, cântăreața nu își poate lua nicio secundă gândul de la România.

Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!”

Maria Ciobanu: “Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!”

“N-am avut cum să venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu: Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!”, declara pe atunci Maria Ciobanu, în cadrul emisiunii “Teo Show”.

citește și...