Maria Chițu, câștigătoare la jocul individual de la ”Survivor România”. Pe cine a propus spre eliminare

04.07.2021, 10:46
Maria Chițu, câștigătoare la jocul individual de la ”Survivor România”. Pe cine a propus spre eliminare
Maria Chițu, câștigătoare la jocul individual de la ”Survivor România”. Pe cine a propus spre eliminare

Maria Chițu a câștigat cel de-al treilea joc individual din această săptămână de la ”Survivor România”.  Acesta a propus un concurent spre eliminare. Cel nominalizat de Maria Chițu este Albert Oprea. Anterioarele jocuri individuale au fost câștigate de Marius Crăciun și Elena Marin, care, la rândul lor, sunt propuși pentru eliminarea din competiție.

Maria Chițu s-a impus în cel de-al treilea joc individual de la ”Survivor România”. Anterioarele două jocuri individuale din această săptămână au fost cîștigate de Elena Marin și de Marius Crăciun. Elena Marin l-a propus pentru eliminare pe Marius Crăciun, iar acesta, la rândul său, a nom inalizat-o pentru eliminare pe Elena Marin.

Maria Chițu l-a nominalizat pentru eliminare pe Albert Oprea.

Maria Chițu, câștigătoare la jocul individual de la ”Survivor România”. ”I-aș tăia din șanse Elenei să rămână în competiție”

Maria Chițu a explicat cum a decis să îl propună spre eliminare pe Albert Oprea. „M-am gândit de ceva timp, de mai multe zile, dacă aș fi pusă în ipostaza de a nominaliza, de aș face. Ideea e că m-am gândit la toate variantele posibile și nu am găsit neapărat un răspuns potrivit. Am încercat să iau prin eleiminare. L-aș lua pe Zanni că nu este din echipa mea, dar nu aș putea să-l nominalizez, pentru că gândindu-mă la voturile publicului el a fost primul în clasament și cumva ar fi un vot în gol. I-aș tăia din șanse Elenei să rămână în competiție, iar e a este prietena mea și îmi doresc să mergem mai departe împreună. Marius este deja nominalizat și mai rămân Albert și Andrei. Nu am ajuns la nicio cncluzie, o să dau un vot pentru că sunt nevoită să o fac. I-am analizat pe amandoi și nu ma nicio conlcuzie, dar în sufletul meu am simțit că decât să-l votez pe Andrei, mai bine îl votez pe Albert. Spre Albert merge votul meu”, a declarat Maria Chițu, citată de wowbiz.ro.

„Asta e viața, asta e Survivor. Mă las pe mâna publicului, dacă el decide că aventura trebuie să se termine pentru mine, bine, dacă nu, merg mai departe și vedem ce va fi”, a fost reacția lui Albert Oprea după ce a aflat că este nominalizat pentru eliminare.

citește și...