Cum se va desfășura finala Survivor 2021 și câți bani va încasa marele câștigător

06.07.2021, 10:52
Cum se va desfășura finala Survivor 2021 și câți bani va încasa marele câștigător
Cum se va desfășura finala Survivor 2021 și câți bani va încasa marele câștigător

Finala Survivor 2021 se apropie cu pași repezi. Competiția din Republica Dominicană, difuzată de Kanal D, va ajunge la final, sâmbătă, 10 iulie. 

În prezent, doar cinci concurenți au mai rămas în show-ul de supraviețuire: Faimoșii Zanni și Elena Marin și Războinicii Maria, Andrei și Marius. În urmă cu câteva zile, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura finala Survivor 2021.

Când are loc finala Survivor 2021

“Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele.

De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România”, a spus gazda reality-show-ului, Daniel Pavel.

Tot în cadrul consiliului, Daniel Pavel a declarat că foști concurenți ai sezonului al doilea al reality-ului vor fi prezenți în Republica Dominicană, pentru a-i susține pe favoriți.

Finala Survivor 2021. Marele câștigător al emisiunii va fi ales de telespectatorii de acasă. Unul dintre cei cinci concurenți rămași în competiție va pleca acasă cu 250.000 de lei.

Andreea Moșneagu, eliminată de la ”Survivor România”: ”Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi”

În urma voturilor din partea telespectatorilor, concurenta eliminată de la ”Survivor România” a fost Andreea Moșneagu.

”Cu jumătate de suflet plâng, cu jumătate de suflet râd. Râd pentru că mă duc acasă, mă duc la bine, la căldură, chiar dacă în România este frig, la mine acasă este cald. Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi si sper să nu fie ceva complicat. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-as fi dorit sa ajung pana in finala sa castig premiul, dar in situatia asta nu o sa pot face față”, a spus aceasta, potrivit Wowbiz.

citește și...