Margherita de la Clejani se confesează. ”Am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite”

17.11.2020, 12:28
Margherita de la Clejani se confesează. ”Am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite”
Margherita de la Clejani se confesează. ”Am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite”

Margherita de la Clejani a explicat care este viața sa de acum. Aceasta a vorbit și despre greșelile pe care le-a făcut în trecut.

Margherita, fiica lui Ioniță și Viorica de la Clejani, a trecut peste evenimentele mai puțin plăcute în care a fost implicată acum câteva luni. În prezent, se ocupă de atelierul de creație vestimentară și are planuri mari legate de viitor, unul dintre acestea fiind extinderea afacerilor, după cum a mărturisit într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

”Anul acesta pentru mine este un an foarte bun, este un an constructiv, pentru că cu fiecare experiență din viața mea, am învățat foarte multe lucruri și am început așa să aleg ce e bine, ce e rău. Mai greșim și noi, viața este ca un ocean așa pe care eu îl parcurg cu pași mărunți”, a declarat Margherita de la Clejani.


Ce spune Margherita de la Clejani despre greșelile pe care le-a făcut

Margherita de la Clejani a vorbit și despăre greșelile pe care consideră că le-a făcut.

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este ca atunci când greșim să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru că nu toată lumea este de bună credință, nu toată lumea are intenții bune și poți să fii o victimă, poți să fii prins într-o capcană”, a afirmat ea.

”În ultima vreme s-au scris multe lucruri neadevărate, ireale despre mine, cum că aș fi consumat anumite substanțe sau anumite chestii. M-a deranjat foarte tare, tocmai de aceea am decis să nu mai apar în presă o perioadă, în social media și să iau o pauză completă. În tot acest timp eu am făcut anumite chestii potrivite pentru mine, terapie…”, a adăugat ea.

Margherita de la Clejani a făcut accident în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive. Recent, Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o.

”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani.

”Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a mai spus fata Clejanilor.

citește și...