FOTO / Margherita de la Clejani, super sexy. S-a pozat topless

11.12.2020, 14:31
FOTO / Margherita de la Clejani, super sexy. S-a pozat topless
Margherita de la Clejani, super sexy. S-a pozat topless

Margherita de la Clejani s-a lăsat filmată fără sutien. Imaginea a făcut senzație în mediul online.

Margherita de la Clejani a postat, pe contul său de pe o rețea de socializaare, o fotografie în care apare fără sutien. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a lăsat filmată doar din profil, având grijă să-și acopere bustul cu mâinile, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar)

Postarea Margheritei de la Clejani a adunat câteva mii de aprecieri din partea internauților.

Margherita de la Clejani a făcut accident în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive. Recent, Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o. ”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani.

Margherita de la Clejani a vorbit, în cadrul unui recent imnterviu, despre greșelile pe care consideră că le-a făcut. ”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este ca atunci când greșim să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru că nu toată lumea este de bună credință, nu toată lumea are intenții bune și poți să fii o victimă, poți să fii prins într-o capcană”, a afirmat ea.

”În ultima vreme s-au scris multe lucruri neadevărate, ireale despre mine, cum că aș fi consumat anumite substanțe sau anumite chestii. M-a deranjat foarte tare, tocmai de aceea am decis să nu mai apar în presă o perioadă, în social media și să iau o pauză completă. În tot acest timp eu am făcut anumite chestii potrivite pentru mine, terapie…”, a adăugat ea.

 

citește și...