Margherita de la Clejani: ”Îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc”

27.07.2020, 11:31
Margherita de la Clejani: ”Îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc”
Margherita de la Clejani: ”Îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc”

Margherita de la Clejani a făcut declarații despre viața sa din prezent. Aceasta susține că vrea să-și facă părinții mândri de ea.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a explicxat că își trăiește viața așa cum își dorește în prezent.

”Din punctul meu de vedere viața este într-o continuă schimbare și cred că toate sunt potrivite la timpul lor, important e să urmezi direcția care te face fericit. În viață contează să fi fericit. (…) Cu toții pornim dintr-un loc, important unde ajungem. Cum viața este într-o continuă aventură, surpriză, eu sunt un om pozitiv. Îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc, pe stil american”, a spus Margherita de la Clejani, citată de spynews.ro.

Aceasta susține răspicat că vrea să-i facă pe părinții săi să fie mândri de ea.

”Vreau să-i fac pe părinții mei mândri de mine, să fie mândri de mine, să fie fericiți. Este important pentru mine ca Margherita este o persoană echilibrată”, a completat Margherita de la Clejani.

Susține că accidentul în acre a fost implicată a ajutat-o să se maturizeze

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Recent, Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o.

”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani.

”Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a mai spus fata Clejanilor.

citește și...