Marele regret al lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Asta mă doare enorm”

16.11.2021, 11:18
Marele regret al lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Asta mă doare enorm”
Marele regret al lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Asta mă doare enorm”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, a făcut mărturisiri dureroase despre cea care i-a fost parteneră de viață. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri legate de ultima dorință a artistei. ”Asta mă doare enorm”, a declarat Aurel Pădureanu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

Aurel Pădureanu a afirmat că soția lui și-a dorit să nu fie pusă îngropată în pământ, astfel că acesta vrea să o dezgroape și să cimenteze mormântul.

Artistul spune că dacă i s-ar mai fi dat răgaz câteva zile, ar fi făcut cavoul, însă nu i s-a permis acest lucru.

Marele regret al lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ”

”Dacă îmi ajută Dumnezeu. Pentru că ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ. Ea a avut premoniții că se va întâmpla ceva, ținând cont de faptul că a fost îngropată așa cum a fost și cine a coordonat acea pandemie, măcar cu rugămintea mea supremă, o să mă duc să iau o aprobare și să-i fac, pe lângă coșciug… să-i fac, să-i cimentez, să-i fac un mic cavou. Asta e toată problema. Asta mă doare enorm și trăiesc în permanență cu regretul acesta, că nu am putut să rezolv atunci”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit spynews.ro.

”Că, dacă mai așteptam încă 2-3 zile și nu o îngropam, îi făceam acolo. Imediat îi făceam cavoul. Îi făceam, îi cimentam și o băgam și pe ea în cavou, nu o băgam în pământ. Pentru că nu merită o ditamai artistă, care a îmblânzit sufletele, prin cântece, a milioane de oameni, să o bag în pământ. Asta este de neiertat. Adică, alții au dreptul și îi înmormântează cu onoruri militare, iar pe Cornelia, care a fost o mare artistă, nu este voie. Nu se poate așa ceva, este de neconceput”, a adăugat acesta.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...