Marele regret al Crinei Abrudan. ”Mi se pare că e un subiect intim și care ține de fiecare”

24.09.2022, 16:25
Marele regret al Crinei Abrudan. ”Mi se pare că e un subiect intim și care ține de fiecare”
Marele regret al Crinei Abrudan

Fosta vedetă de televiziune Crina Abrudan a mărturisit care este unul dintre marile sale regrete. Blonda, în vârstă de 44 de ani, recunoaște că își dorește un copil. ”Mi se pare că e un subiect intim și care ține de fiecare”, a declarat aceasta. Crina Abrudan este căsătorită cu fostul fobalist Gabi Popescu.

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul rromânesc. Este posesoarea unui trup cu forme perfecte care atrag imediat atenția. În plan personal, fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Nașii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soția lui, Luminiţa. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, că ea și Gabi Popescu  s-au întâlnit în anul 2008.

Crina Abrudan are un mare regret, și anume că nu este încă mamă. Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că își dorește un copil.

Marele regret al Crinei Abrudan. ”Este, însă, un subiect despre care nu-mi place să fiu întrebată”

„Îmi doresc copil, da! Este, însă, un subiect despre care nu-mi place să fiu întrebată și nici nu-mi place să întreb pe nimeni. Nu-mi place să vorbesc. Mi se pare că e un subiect intim și care ține de fiecare”, a spus Crina Abrudan.

”Fiecare are motivele lui și alegerile lui în viață. Nu cred că, dacă ai sau nu ai copii, te face altfel decât pe alți oameni. Fiecare are propria viață și propriul destin. Fiecare face cum consideră și cum vrea!”, a adăugat ea.

Cum l-a cunoscut Crina Abrudan pe Gabi Popescu

Crina Abrudan a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț, Gabi Popescu. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.
citește și...