FOTO / Crina Abrudan e super top la plajă. Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!

10.09.2022, 10:48
FOTO / Crina Abrudan e super top la plajă. Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!
Crina Abrudan e super top la plajă

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan este supe top la plajă. Fotografiile pe care vedeta le-a făcut în vacanțe stau dovadă în acest sens. Crina Abrudan și-a cucerit admiratorii din mediul online cu imagini în care își etalează formele în costume de baie minuscule sau chiar topless, postările sale adunând numeroase like-uri.

Crina Abrudan este posesoarea unei siluete fără cusur și a unui trup cu forme mai mult decât apetiasante.

Fosta prezentatoare de televiziune își încântă fanii din mediul online cu fiecare apariție a sa.

Crina Abrudan e super top la plajă.  A pozat în costume de baie minuscule sau topless

În imaginile postate pe contul său de socializare, crina Abrudan apare în diverse ipostaze din vacanță.

Superba blondă și-a etalat trupul perfect în costume de baie minuscule sau s-a lăsat fotografiată topless, spre deliciul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.
citește și...