Crina Abrudan revine pe micile ecrane. Fosta știristă de la Antena 1 a semnat cu un post concurent

03.12.2020, 19:31
Crina Abrudan revine pe micile ecrane. Fosta știristă de la Antena 1 a semnat cu un post concurent

Crina Abrudan revine pe micile ecrane, după ce timp de șapte ani a lipsit de la tv. Blondina și-a dat demisia de la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1, în 2013.

Crina Abrudan se întoarce în televiziune! De data aceasta, vedeta a semnat un contract cu Prima, post care a fost cumpărat de curând de Look TV.

Potrivit știridirecte.ro, Crina Abrudan va prezenta edițiile de weekend ale știrilor sportive. Aceasta îl va avea coleg pe fostul rugbyst Florin Căruceru, care va ocupa pupitrul știrilor sportive în cursul săptămânii.

Crina Abrudan se întoarce la tv

După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Crina Abrudan s-a axat mai mult pe partea de design interior, așa că şi-a încercat norocul şi în afaceri. Blondina își cumpărase un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti și un spațiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă.

Din păcate, în luna martie a acestui an, soția lui Gabi Popescu a închis locul destinat copiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

‘După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!’, anunţa mândră Crina, la începutul anului 2017.

Este căsătorită cu Gabi Popescu

Crina Abrudan formează un cuplu de zece ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, iar în vara lui 2017, cei doi s-au cununat religios. Naşii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia.

Fosta ştiristă şi Gabi Popescu au petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi.

Blondina, în vârstă de 42 de ani, arată de zile mari! Crina Abrudan are mare grijă de aspectul fizic, iar acest lucru se vede și în imaginile postate pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, Crina Abrudan a trecut și pe la medicul estetian. Fosta știristă și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a eliminat toate ridurile.

citește și...