Marcela Fota nu-și poate reveni după moartea soțului! A făcut confesiuni cutremurătoare

10.08.2021, 12:04
Marcela Fota nu-și poate reveni după moartea soțului! A făcut confesiuni cutremurătoare
Marcela Fota nu-și poate reveni după moartea soțului! A făcut confesiuni cutremurătoare

Marcela Fota a rămas văduvă în urmă cu mai bine de șase luni, după ce soțul ei a făcut infarct la 47 de ani. 

Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit în luna decembrie a anului trecut, după ce a suferit un infarct miocardic, într-un centru de copiat acte din Craiova.

Marcela Fota nu-și poate reveni după moartea soțului!

Deși au trecut atâtea luni de la decesul bărbatului, interpreta de muzică populară nu se poate împăca cu ideea că partenerul de viață a murit atât de tânăr.

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Marcela Fota a dezvăluit mesajele pe care le primește de la răposatul soț, dar și cum încearcă să meargă mai departe pentru fiul său.

Marcela Fota primește mesaje de la soțul decedat

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună.

El este ajutorul și motivația mea. Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina.  Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă. Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și altături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte. De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?”, însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: „Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva,, a declarat Marcela Fota, pentru Cancan.

citește și...