Cum a reacționat băiețelul interpretei de muzică populară Marcela Fota după moartea tatălui său. ”Nu vorbea nici măcar cu mine despre acest subiect”

07.04.2021, 11:39
Cum a reacționat băiețelul interpretei de muzică populară Marcela Fota după moartea tatălui său. ”Nu vorbea nici măcar cu mine despre acest subiect”
Cum a reacționat băiețelul interpretei de muzică populară Marcela Fota după moartea tatălui său. ”Nu vorbea nici măcar cu mine despre acest subiect”

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a dezvăluit cât de afectat a fost băiețelul ei de moartea tatălui său.

Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit în luna decembrie a anului trecut, după ce a suferit un infarct. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani.

Artista a făcut acum dezvăluiri cutremurătoare despre reacția pe care a avut-o fiul ei după moartea tatălui său.

Cum a reacționat băiețelul interpretei de muzică populară Marcela Fota după moartea tatălui său.  ”În primă fază s-a închis foarte tare în el”

Marcela Fota a mărturisit că fiul ei nu a vrut inițial să accepte ideea că tatăl lui s-a stins din viață. „Cum încearcă să treacă? Aceasta este întrebarea care trebuie pusă, pentru că de trecut nu cred că vom reuși niciodată cu adevărat și în sufletul meu nici nu-mi doresc să trec peste acest lucru. Întâmplarea asta vreau să rămână în sufletul meu, va fi parte din trăirile mele, pentru că odată ce reușești să depășești momentul 100% ai uitat anumite lucruri și nu vreau să se întâmple asta. Copilul meu e unul foarte responsabil și grijuliu. În primă fază s-a închis foarte tare în el, am reușit după 2 luni să depășim această perioadă, cu închiderea”, a declarat interpreta de muzică populară într-un interviu pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

„Nu vorbea nici măcar cu mine despre acest subiect. În rest, a avut un comportament normal și încerca să acopere suferința cu glume și zâmbete. Parcă uneori râdea în exces. Atunci mi-am dat seama că, de fapt, în sufletul e ceva. Tot încercam să aduc discuția despre tatăl lui și schimba subiectul. I-am lăsat timpul lui. Toată lumea zicea: „du-l la psiholog”. Am refuzat să-l duc la psiholog, pentru că-mi cunoșteam copilul. Știam că dacă e să se deschidă în fața cuiva eu sunt acea persoană și așa s-a întâmplat”, a mai spus Marcela Fota.

„A început să vorbească și spune singur „așa făcea și tati”. A încercat să-și ascundă suferința până în momentul în care s-a închis în baie și a început să plângă. Am intrat peste el și am început să plângem amândoi și i-am zis: „e firesc să ne fie dor de tati, că și lui îi e dor de noi și se bucură că vorbim despre el. Sufletul lui e peste tot cu noi”. Atunci a înțeles că e normal să se descarce. Am evitat să-i spun „tu ești bărbatul casei acum” tocmai din motivul să nu simtă presiunea asta acum. Mi-a zis că e „șeful casei” și eu i-am zis că sunt mama șefului. Am evitat să pun pe el toată responsabilitatea”, a adăugat artista.

citește și...