Mesajul primit de Marcela Fota în vis, de la soțul său decedat: ‘Sentimentele mele pentru el sunt aceleași’

16.05.2021, 15:26
Mesajul primit de Marcela Fota în vis, de la soțul său decedat: 'Sentimentele mele pentru el sunt aceleași'
Mesajul primit de Marcela Fota în vis, de la soțul său decedat

Interpreta de muzică populară Marcela Fota a rămas văduvă în urmă cu cinci luni, după ce soțul său a făcut infarct la 47 de ani. 

Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit în luna decembrie a anului trecut, după ce a suferit un infarct.

Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Deși a suferit un șoc imens, Marcela Fota încă mai are puterea să zâmbească și să se ocupe de fiul ei, David.

Marcela Fota primește mesaje de la soțul decedat 

Într-un interviu pentru Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că soțul ei decedat îi apare destul de des în vis. Mai mult de atât, bărbatul i-a transmis chiar și un mesaj.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine.

Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună. Nu s-a estompat nimic și nici nu vreau să se estompeze acest lucru. Sentimentele mele pentru el sunt aceleași, trăirile mele față de el sunt aceleași., a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Cum a murit soțul solistei

‘În seara de 24 am fost la sora mea, după care ziua următoare am fost la fratele lui acasă și pe 27 seara am organizat la noi acasă o masă. A fost ultima noapte pe care a petrecut-o acasă. Ultima conversație pe care am avut-o a fost când l-am sunat să îl întreb unde găsesc un loc de parcare. El îmi spunea: ”Frumoasa mea soție, am găsit loc de parcare în față”. Mi-a zis că știi că eu sunt noroc, iar eu i-am zis că o să găsesc lângă el pentru că e norocul meu în viață. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu’, a povestit vedeta, cu ochii în lacrimi, la Teo Show.

citește și...