Marcel Pavel, suspect de infectare cu coronavirus. Ce spune celebrul cântăreț

17.06.2020, 13:44
Marcel Pavel, suspect de infectare cu coronavirus. Ce spune celebrul cântăreț
Marcel Pavel, suspect de coronavirus. Ce a mărturisit celebrul cântăreț
Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiști artiști de pe scena muzicală din România, este suspect de infectare cu noul coronavirus.
Potrivit click.ro, Marcel Pavel este răcit de câteva zile și, pentru că a văzut că starea de rău nu-i trece, a făcut testul pentru coronavirus. Rezultatul urmează să vină joi.Cântărețul a explicat că nu are febră, însă are simptomele unei răceli.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru sursa citată.

Îndrăgitul cântăreț crede că a răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, proiect din care face parte în noul sezon.
Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

345 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

345 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în România în ultimele 24 de ore. Este cel mai mare număr de cazuri noi înregistrate într-o zi, de la începutul lui mai încoace.
Pe 7 mai erau raportate 392 de noi cazuri. Bilanțul cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 22.760 pe teritoriul țării noastre, după ce miercuri, 17 iunie 2020, au fost raportate 345 de noi îmbolnăviri.Numărul pacienților vindecați este de 16.117. În ultimele 24 de ore 14 pacienți au murit din cauza COVID-19. Bilanțul total al deceselor este de 1.451.La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 161 de pacienți, precizează Hotnews.Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.504 persoane. Alte 87.624 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 585.353 de teste pentru coronavirus.

citește și...