Fanii lui Marcel Pavel, impresionați de fiul mijlociu al acestuia! Cât de bine seamănă Sasha cu solistul

04.07.2019, 13:43
Fanii lui Marcel Pavel, impresionați de fiul mijlociu al acestuia! Cât de bine seamănă Sasha cu solistul
Marcel Pavel are 3 copii

Marcel Pavel are o voce unică și o carieră solidă în spate, dar și o viață personală frumoasă, plină de împliniri. Cântărețul și soția sa, Violeta, au trei copii, iar fiul lor mijlociu este copia fidelă a tatălui. 

Sasha are 20 de ani, este student la ASE și a călcat pe urmele tatălui său, fiind cântăreț de ocazie. Potrivit Viva, tânărul, care seamănă izbitor cu solistul, are planuri mărețe pentru viitor, dorind să pună bazele unei afaceri în domeniul vestimentar. Fiul mijlocul al lui Marcel Pavel a luat această decizie pentru că nu dorește să fie în umbra tatălui său și să depindă de acesta. 

Fiul lui Marcel Pavel vrea să fie independent

„Eu mi-am creat un brand de haine. Nouă ne plac foarte mult hainele şi am zis că… hai să facem ceva ce am vrea să cumpărăm. Să am mereu ceva de îmbrăcat. Am pasiunea să mă îmbrac cu haine frumoase”, a spus Sasha într-o emisiune TV. 

Solistul este căsătorit din 1992

Marcel Pavel este admirat de mulți pentru familia sa mare și frumoasă. Este căsătorit de 27 de ani cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii, Richard (23), Sasha (20) și Iuvelania (6 ani).

citește și...