Marcel Pavel, mesaj după ce a ieșit din spital. ” M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin!”

06.07.2020, 10:12
Marcel Pavel, mesaj după ce a ieșit din spital. ” M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin!”
Marcel Pavel, mesaj după ce a ieșit din spital. ” M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin!”

Binecunoscutul cântăreț Marcel Pavel se află în cea de-a cincea zi de recuperare după ce a fost externat de la Institul Matei Balș din Capitală, unde fusese internat după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Marcel Pavel se află la Câmpulung Muscel. Artistul a transmis un mesaj în care vorbește despre starea sa de sănătate, dar le și mulțumește celor care au fost alături de el în această perioadă.

”Bună dimineața, dragi prieteni! A 5-a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi!

M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: “Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a spus Marcel Pavel.

Ce spunea Marcel Pavel despre starea sa după ce a fost internat

Marcel Pavel a fost internat la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus.

Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă. Nu am putut să respir, senzații de vomă, amețeli, energie stoarsă. Efectiv niciun fel de putere nu mai aveam. Tensiune foarte mare, oxcilantă, de la 16 cu 9, la 11 cu 9, 8 și așa mai departe. A fost foarte, foarte greu. Cu secreții de culoare închisă și sângerii”, spunea Marcel Pavel pe durata șederii în spital.

Îi dă în judecată pe cei care l-au acuzat că minte

Marcel Pavel a anunțat recent că îi va da în judecată pe cei care l-au acuzat că a mințit în ceea ce privește starea sa de sănătate și că a fost plătit pentru a declara că a fost infectat cu coronavirus.

”Am fost foarte afectat, supărat. Sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă și nu fac jocurile politice ale nimănui, ale niciunei televiziuni, nici ale tale, nici ale celorlalți. Lucrul cel mai dureros este acela că oricum nu va rămâne așa totul, pentru că îi voi da în judecată cu siguranță. Voi cere daune foarte mari și vreau să vină cu probe, pentru că sunt împotriva tuturor”, a declarat Marcel Pavel.

 

 

 

citește și...