Marcel Pavel: „Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot!”

20.06.2020, 13:27
Marcel Pavel: „Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot!”
Marcel Pavel: „Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot!”

Cântărețul Marcel Pavel a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate. Artistul este internat la Institutul Matei Balș după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Marcel Pavel s-a infectat cu coronavirus la filmările de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Ulterior, mai multe vedete implicate în proiect au fost testate. Și alți artișlti au fost depistați cu coronavirus: Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Alina Pușcaș. Alte vedete care au ieșit negativ după ce au făcut testul pentru coronavirus.

Marcel Pavel a vorbit despre starea sa de sănătate într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Acesta a explicat că se simte mai rău decât în zilele anterioare, iar zona plămânilor este cea mai afectată.

„Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a declarat cântărețul, potrivit spynews.ro.

Enervat la culme despre ce se spune despre el

Renumitul cântăreț Marcel Pavel a comentat și pe marginea faptului că s-a spus că ar fi primt bani pentru a spune că este infectat cu coronavirus. De asemenea, artistul a vorbit și despre dubla pneumo0nie cu care a fost diagnosticat.

„Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot! Eu sunt un om cu coloană vertebrală, nu aș accepta niciodată așa ceva. Sunt un om puternic și vreau să trec peste momentele acestea.

Este o boală cumplită, aici mă refer la dubla mea pneumonie. Eu nu am făcut din cauza virusului această boală, am făcut-o după un șoc termic. Medicii îmi spun să am răbdare, să urmez tratamentul întocmai, și cel injectabil, și cel administrat oral”, a mai spus binecunoscutul artist.

citește și...