Marcel Pavel, emoționat teribil de fetița sa. ”Mi-au dat lacrimile. M-a impresionat la maximum”

10.03.2020, 09:00
Marcel Pavel, emoționat teribil de fetița sa. ”Mi-au dat lacrimile. M-a impresionat la maximum”
Marcel Pavel, emoționat teribil de fetița sa. ”Mi-au dat lacrimile. M-a impresionat la maximum”

Cântărețul Marcel Pavel este foarte mândru de fetița lui, Iuvenalia, care anul acesta împlinește șapte ani. Artistul a povestit ce declarația i-a făcut micuța, care l-a impresionat până la lacrimi.

Marcel Pavel a fost invitat la o emisiune de la Antena 3. Artistul a povestit emoționat despre relația pe care o are cu fiica sa, Iuvenalia.

”Am cântat amândoi de Crăciun, anul trecut, împreună. Și foarte responsabilă, îmi spune după aceea: ”Da, ne-a ieșit bine. N-ai cântat rău”. Ea îmi spune mie. ”Mulțumesc, ești foarte drăguță. Dar tu de ce te-ai apropiat atât de mult de mine acum?”, am întrebat-o. Mi-a răspuns: ”Păi de ce. Tu nu înțelegi? Până acum nu realizam ce importanță ai tu. Acum m-am făcut și eu mai mare, am văzut cum te aplaudă cei din jur”. Am întrebat-o: ”Tu pentru acest lucru te-ai apropiat de mine? pentru acest lucru mă iubești?”. ”Nu domnule, ne unește ceva și tu nu-ți dai seama. Muzica”, a spus ea. Un copil să spună asta? Mi-au dat lacrimile când mi-a spus acest lucru. M-a impresionat la maximum. Cum să spună asta un copil…”, a povestit Marcel Pavel.


Artistul este topit după fiica sa

”Mi se furnică pielea când vorbesc despre ea. Atât de mult o iubesc. A apărut ca o minune acest copil în viața noastră. Ea este universul nostru oricum”, a mai afirmat celebrul cântăreț.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

citește și...