Ce i-a cerut Simona Halep lui Marcel Pavel. Artistul s-a conformat imediat

05.02.2020, 10:05
Ce i-a cerut Simona Halep lui Marcel Pavel. Artistul s-a conformat imediat
Ce i-a cerut Simona Halep lui Marcel Pavel. Artistul s-a conformat imediat

Binecunoscutul cântăreț Marcel Pavel a vorbit despre relația sa cu jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 WTA.

Marcel Pavel a povestit, la emisiunea Digi Sport Matinal, cum Simona Halep i-a interzis să se fotografieze cu jucătoarea rusă de tenis Maria Sharapova, în urmă cu câțiva ani.

”Voiam să fac poză cu Sharapova. La televizor pare mai frumoasă, dar nu, e așa de mare și plină de mușchi. E o forță a naturii, credeți-mă! Așa, și voiam să fac o poză cu ea. Acolo, la VIP, prin contract, toate jucătoare au obligația de a se fotografia cu cei prezenți, dacă este cazul. Așa că nu aveam niciun impediment.

Până m-a auzit Simona. Și mi-a zis: ’nu faci poza cu ea, nu!’. Gata, nu mai fac, am replicat eu. Până și prosopul ei îl am”, a spus Marcel Pavel, potrivit digisport.ro.

Simona Halep, alături de antrenorul ei, australianul Darren Cahill

Marcel Pavel: “N-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani”

Artistul a vorbit și despre melodia preferată a Simonei Halep, dar a și dezvăluit că nu a mai comunicat cu aceasta de doi ani.

””M-am îndrăgostit lulea!”, era piesa favorită a Simonei, îi plăcea foarte mult. Acum nu mai știu ce melodie mai preferă, pentru că n-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani .

Ea este oricum o ființă foarte sensibilă iar dacă nu mai comunică înseamnă că ceva nu i-a convenit. Nu știu dacă are ceva cu mine, nu cred, pentru că eu n-am avut nicio dispută cu ea. Chiar mi-a spus: ”Marcel, eu când eram copil și mă antrenam, nu aveam jucării.

Jucăria mea era racheta de tenis și muzica ta. Cântam mereu ”Frumoasa mea””, a mai spus Marcel Pavel, conform aceleiași surse.

citește și...