Marcel Pavel, despre căsnicia sa. ”Nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut”

26.07.2022, 15:34
Marcel Pavel, despre căsnicia sa. ”Nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut”
Marcel Pavel, despre căsnicia sa

Cântărețul Marcel Pavel în vârstă de 62 de ani, a dat amănunte din căsnicia sa. Arrtistul este căsătorit cu Violeta de trei decenii și au împreună trei copii. ”Nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut”, a declarat, la Antena Stars, Marcel Pavel despre relația cu partenera sa de viață.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. În plan personal, acesta s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 30 de ani de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Marcel Pavel a vorbit despre căsnicia sa și despre relația cu partenera sa de viață, Violeta. Acesta a explicat că el și soția sa nu au avut mari probleme în căsnicie, însă au avut parte de discuții în contradictoriu.

Marcel Pavel, despre căsnicia sa. ”Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere”

”Eu nu mă gândesc că au trecut anii repede pentru că ar deveni frustrant să mă gândesc că îmbătrânesc. Din punct de vedere al căsniciei noastre, nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut”, a mărturrisit Marcel Pavel, potrivit spynews.ro.

„Fericirea noastră sunt copii și fetița noastră, care a apărut acum 9 ani. Este o minune, o bucurie imensă să-ți vezi copii alături de tine. Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere. Căsnicia se bazează pe aceste lucruri”, a mai spus binecunoscutul artist.

citește și...