Marcel Pavel face mărturisiri. ”Eu n-am ajuns unde sunt pe bani”

27.04.2022, 14:36
Marcel Pavel face mărturisiri. ”Eu n-am ajuns unde sunt pe bani”
Marcel Pavel face mărturisiri. ”Eu n-am ajuns unde sunt pe bani”

Cântărețul Marcel Pavel în vârstă de 62 de ani, a făcut mărturisiri despre viața sa în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars. ”Eu n-am ajuns unde sunt pe bani, familia mea a dus grija zilei de mâine”, a declarat Marcel Pavel la emisiunea respectivă.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. În plan personal, acesta s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Marcel pavel a făcut dezvăluiri din copilăria sa. printre altele, artistul a mărturisit că nu ar fi ajuns unde este astăzi dacă nu ar fi fost tatăl său.

Marcel Pavel face mărturisiri. ”Poate ca de la tata sunt si eu exigent cu mine”

“Tata ne trezea chiar si in miezul nopții si ne spunea cum sa cantam, ne aseza in liniste. Făceam si de plăcere si obligat practic. De mic copil frecventam salile de muzică. (…) Poate ca de la tata sunt si eu exigent cu mine. Îi mulțumesc pentru acest lucru. Datorită lui sunt ce sunt azi, și datorită mamei mele. Eu n-am ajuns unde sunt pe bani, familia mea a dus grija zilei de mâine”, a declarat Marcel Pavel, potrivit spynews.ro.

“Ironic este, dar eu cand eram copil ascultam rock și imi placeau tobele. Eu nu-i suportam pe aia care cantau cu vocea si eu fix asa am ajuns, chiar la varsta de 25 de ani am cantat prima data”, a mai spus binecunoscutul cântăreț.

 

citește și...