Marcel Pavel: ”Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului”

13.08.2020, 16:14
Marcel Pavel: ”Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului”
Marcel Pavel: ”Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului”

Renumitul cântăreț Marcel Pavel a făcut noi declarații despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel a fost internat la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus. Artistuil a făcut noi declarații despre experiența prin care a trecut la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

”A fost o surpriză extrem de neplăcută. La mine s-a manifestat cel mai rău, dintre toți colegii de la ”Te cunosc de undeva”. A fost ca un șoc, efectiv. M-am izolat de familia mea. S-au autoizolat 14 zile. Eu am trecut prin momente extrem de grele. Era să mor. A fost unul dintre cele mai grele momente”, a declarat Marcel Pavel, citat de spynews.ro.

Cântărețul a explicat că medicii i-au făcut 70 de injecții în zona abdomenului.

”Am contactat acest virus dezvoltând pneumonia de care sufeream. Asta face COVID, atacă organele care sunt cele mai sensibile. În cazul meu, plămânii. Am contactat aceast virus la repetiții și apoi la filmare, făcând șocul termic la platoul de filmare, unde erau 17 grade. Nu mi-am dat seama, eram transpirat. Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului”, a mărturisit binecunoscutul cântăreț.

Căsătorit de 28 de ani cu Violeta

În ceea ce privește viața personală, Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are împreună trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În anul 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut încă cununia religioasă.

citește și...