Marcel Pavel a fost externat. Cum se simte artistul

01.07.2020, 12:39
Marcel Pavel a fost externat. Cum se simte artistul
Marcel Pavel a fost externat. Cum se simte artistul

Cântărețul Marcel Pavel a fost externat de la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, unde a fost duis după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel a fost externat în această dimineață, după trei săptămâni petrecute în spital, potrivit wowbiz.ro.

”Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. Totul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională”, au povestit prietenii artistului pentru sursa citată.

”Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, le-a spus cântărețul prietenilor săi.

Ce spunea Marcel Pavel despre starea sa după ce a fost internat

Marcel Pavel a fost internat la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus.

Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă. Nu am putut să respir, senzații de vomă, amețeli, energie stoarsă. Efectiv niciun fel de putere nu mai aveam. Tensiune foarte mare, oxcilantă, de la 16 cu 9, la 11 cu 9, 8 și așa mai departe. A fost foarte, foarte greu. Cu secreții de culoare închisă și sângerii”, spunea Marcel Pavel pe durata șederii în spital.

Îi dă în judecată pe cei care l-au acuzat că minte

Marcel Pavel a anunțat recent că îi va da în judecată pe cei care l-au acuzat că a mințit în ceea ce privește starea sa de sănătate și că a fost plătit pentru a declara că a fost infectat cu coronavirus.

”Am fost foarte afectat, supărat. Sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă și nu fac jocurile politice ale nimănui, ale niciunei televiziuni, nici ale tale, nici ale celorlalți. Lucrul cel mai dureros este acela că oricum nu va rămâne așa totul, pentru că îi voi da în judecată cu siguranță. Voi cere daune foarte mari și vreau să vină cu probe, pentru că sunt împotriva tuturor”, a declarat Marcel Pavel.

citește și...