Mara Bănică s-a pus pe slăbit. ”Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte”

12.03.2022, 15:03
Mara Bănică s-a pus pe slăbit. ”Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte”
Mara Bănică s-a pus pe slăbit. ” Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte”

Jurrnalista Mara Bănică și-a propus să scape cât mai rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Aceasta a devenit mamă pentru a doua oaă în luna februarie a acestui an, iar în luna mai urmează să își boteze fetița și vrea să arate impecabil. ”Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte”, a explicat aceasta.

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară în data de 1 februarie 2022. Aceasta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Donca. Jurnalista mai are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară.

În timpul sarcinii, Mara Bănică a luat mult în greutate și a ajuns să cântărească 90 de kilograme. Acum, jurnalista s-a pus pe slăbit și vrea să arate impecabil la boteul fetiței ei, din luna mai a acestui an. „Toți creatorii de modă să vină la mine! Nici nu mai știu ce se mai poartă după doi ani de stat în casă. M-am apucat, însă, de dietă că nu se mai putea!”, a declarat Mara Bănică pentru click.ro.

Mara Bănică s-a pus pe slăbit. ”Chiar înainte să nasc cântăream 90 de kilograme, iar acum, după naștere, am vreo 70 de kilograme”

„Chiar înainte să nasc cântăream 90 de kilograme, iar acum, după naștere, am vreo 70 de kilograme. Eu, înainte de sarcină, aveam 56 de kilograme. Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte, dar mă mulțumesc și cu 10 kilograme până la botez, în mai”, a mai spus ea.

„De la 1 aprilie mă duc și la proceduri, dar trebuie să nu fiu totuși tanc când merg acolo. Eu nu sunt pe principiu: gata am născut, sunt ca la mânăstire și nu contează cum arăt. O femeie trebuie să se îngrijească, să arate bine și după ce a născut”, a adăugat Mara Bănică.

Mara Bănică, detalii despre botezul fetiței sale.

Mara Bănică a dat detalii, pentru aceeași sursă, și despre botezul fetiței sale. ”Eu mi-am programat botezul de dinainte de a ne da ei voie fără măști. Eram dispusă să botez copilul și fără party. La acest moment, avem deja 200 de invitați pe listă, am găsit sală, tot. Va fi la începutul lunii mai botezul. Am de ales între cinci variante de meniuri, decorațiunile au fost deja stabilite. Slujba de creștinare va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou și va fi oficiată de părintele Cărămizaru, același preot care ne-a și cununat. Nu am luat încă o decizie în privința nașilor, dar avem nașii care ne-au cununat”, a detaliat junalista.

Despre artiștii invitați să cânte la petrecere, aceasta a spus: ”Vor cânta Mihai Băjenaru, Gabriela-nepoata Florianei Sima și Florin de la Pitești.De la Adrian Minune aștept încă un răspuns, mi-a spus că-și consultă agenda. Aș vrea să-mi cânte și Adriana Antoni. Mi-e foarte dor de o petrecere!”.

citește și...