Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină. ”Plâng trei-patru ore pe zi”

16.11.2021, 12:11
Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină. ”Plâng trei-patru ore pe zi”
Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină. ”Plâng trei-patru ore pe zi”

Jurnalista Mara Bănică, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a explicat cu ce probleme se confruntă. Mara Bănică, în vârstă de 45 de ani, este însărcinată în șapte luni. Aceasta luptă cu o depresie pre-natală. ”Plâng trei-patru ore pe zi… Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line”, a spus jurnalista.

Mara Bănică este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Jurnalista mai are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară.

Mara Bănică este însărcinată în șapte luni, iar ultima perioadă de timp a fost una extrem de dificilă pentru ea. Jurnalista luptă cu o depresie pre-natală.

Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină. ”Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie”

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu”, a declarat Mara Bănică pentru click.ro.

”Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a adăugat jurnalista.

citește și...