Mara Bănică este însărcinată! Când va naște: ‘Vestea cea mare însă este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți’

07.08.2021, 12:48
Mara Bănică este însărcinată! Când va naște: 'Vestea cea mare însă este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți'
Mara Bănică este însărcinată! Când va naște: 'Vestea cea mare însă este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți'

Mara Bănică este însărcinată! Jurnalist a anunțat pe contul personal de Facebook că este gravidă pentru a doua oară. De ceva timp, ea nu a mai apărut la emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, acolo unde era invitat permanent.

Pe rețelele de socializare, Mara Bănică și-a anunțat fanii virtuali că așteaptă al doilea copil, motiv pentru care a decis să se retragă din televiziune. Vedeta ar urma să nască peste aproximativ cinci luni.

Mara Bănică este însărcinată!

„Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de «dispariția» mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea.  În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1.

După 12 ani de colaborare, chiar simți nevoia de o schimbare! Vestea cea mare însă este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a notat pe Facebook aceasta.

În urmă cu două luni, Mara Bănică s-a căsătorit, însă a preferat să păstreze discreția în ceea ce-l privește pe soțul său. Mara Bănică are și un fiu, pe Dima, dintr-o relație anterioară.

Cum a reușit Mara Bănică să slăbească

În urmă cu câțiva ani, Mara Bănică a slăbit drastic cu o dietă care devenise foarte populară, la acel moment.

„În prima săptămână, în primele patru zile, puteţi consuma fără limite, la orice oră, brânzeturi până la 7% grăsime şi legume, dar doar crude, fără roşii. Mai aveţi voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, două linguriţe de ulei pe zi, doar în salate, şi jumătate de pahar de lapte dulce. Puteţi bea apă plată, ceai şi cafea. Puteţi să beţi carbogazoasele care vă iau pofta de dulce.

În zilele următoare aveţi voie la orice iaurt, dar fără cel cu fructe, puteţi mânca roşii şi 200 de grame din orice fruct. Nu aveţi voie fructe uscate, pâine. Aveţi voie gumă de mestecat şi bombonele fără zahăr. În a doua săptămână aveţi voie roşii doar trei zile, verdeţuri. Fără banane sau citrice. Aveţi voie carne fiartă, peşte la grătar şi legume crude. Mai aveţi voie două linguri de oţet pe zi.

Dacă vi se va pare că nu mai slăbiţi, nu vă faceţi probleme. Luni, în a doua săptămână, aveţi voie toate brânzeturile, legume şi fructe. Marţi alegeţi cantităţi nelimitate de fructe, fără cele tropicale, plus legume. Miercuri aveţi voie 10 felii de pâine dietetică şi legume. Joi puteţi mânca legume, fructe crude şi fierte. Vineri aveţi voie legume, brânzeturi, şi 100 g peşte sau pui”, a explicat Mara Bănică.

 

citește și...