Manuela Hărăbor, confirmată cu COVID-19. ”Unul dintre colegii mei era infectat fără să știe”

10.10.2021, 14:35
Manuela Hărăbor, confirmată cu COVID-19. ”Unul dintre colegii mei era infectat fără să știe”
Manuerla Hărăbor, confirmată cu COVID-19. ”Unul dintre colegii mei era infectat fără să știe”

Actrița Manuela Hărăbor, în vârstă de 53 de ani, este infectată cu COVID-19. Vedeta se află în izolare la domiciliu. Manuela Hărăbor nu este vaccinată și are o formă ușoară a bolii. Aceasta a dat detalii despre starea sa și a explicat cum a fost infectată. Actrița a mai afirmat că nu a fost contactată de DSP.

Manuela Hărăbor este infectată cu coronavirus. Aceasta a afirmnat că a luat virusul de la un coleg de scenă. Actrița a afirmat că nu a fost contactată de DSP.

”Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantă toată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare”, a spus Manuela Hărăbor, potrivit Antena3.

Manuela Hărăbor, confirmată cu COVID-19. ”Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva”

”Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura. (…) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie. (…) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență”, a mai spus actrița.

”Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile. Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a completat ea.

Manuela Hărăbor a devenit cunoscută cu rolul din filmul ”Pădureanca”

Manuela Hărăbor a cucerit definit publicul din România cu rolul pe care l-a jucat cu decenii în urmă în filmul „Pădureanca”.În plan personal, Manuela Hărăbor este mama unui băiat, Andrei, care este diagnosticat cu autism.

În pelicula care i-a adus celebritatea, Manuela Hărăbor a jucat alături de doi mari actori, Adrian Pintea și Șerban Ionescu. Manuela Hărăbor a explicat și cum a ajuns să joace rolul Siminei din filmul de succes ”Pădureanca”.

”Eram în ultimul an de liceu, în clasa a XII-a. Mă pregăteam pentru Bacalaureat și apoi a venit examenul de admitere la Institutul de Teatru și Film. Am primit un telefon și am fost invitată la o probă de filmare pentru „Pădureanca”, iar după 2-3 săptămâni am fost chemată din nou. Am dat vreo 3-4 probe de filmare, ultima fiind în compania lui Șerban Ionescu și a lui Adrian Pintea. Nu mi-au spus absolut nimic vreo lună de zile.

În momentul în care mă pregăteam să-mi depun dosarul pentru admiterea la facultate, am fost sunată că am luat rolul și că trebuie să plec de urgență la Arad. A trebuit să îmi amând cu un an examenul de admitere, mai ales că domnul Mărgineanu, având temerea că sunt o fată de oraș, a ținut să mă trimită cu o săptămână mai devreme în zona Aradului, chiar în satul Zimbru, de unde era Simina, eroina nuvelei lui Ioan Slavici. M-a predat în mâna unor săteni de acolo care m-au pus la muncile câmpului și la treburi în gospodărie timp de 5-6 zile până a venit și restul echipei”, a povestit actrița.

 

citește și...