Man Utd “se gândește serios” la Eric Choupo-Moting ca înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo

03.11.2022, 14:00

Eric Maxim Choupo-Moting ar putea ajunge din nou în Premier League, la Manchester United, ca înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo, la doar patru ani după perioada nefericită petrecută la Stoke. “Este cel mai bun om de țintă din lume”.

Eric Maxim Choupo-Moting ar putea ajunge în mod senzațional înapoi în Premier League, la Manchester United, datorită formei sale îmbunătățite și a statutului său contractual – ca înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo.

De la plecarea de la Stoke, unde a reușit să înscrie cinci goluri în 30 de apariții în campionatul intern, a ajuns să câștige patru trofee cu PSG și alte cinci cu Bayern Munchen, transmite dailystar.co.uk.

Man Utd “se gândește serios” la Eric Choupo-Moting ca înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo

În ciuda faptului că a jucat un rol redus sub comanda lui Julian Nagelsmann, internaționalul camerunez a atins o formă uimitoare în ultima vreme – și este disponibil gratis în vară, când se așteaptă ca Ronaldo să părăsească Old Trafford, după ce a căzut în dizgrație.

Publicația franceză MediaFoot raportează că United îl ia în considerare serios pe Choupo-Moting ca țintă de transfer, admirând versatilitatea și experiența sa.

“Este cel mai bun om de țintă din lume”

Se spune că Ten Hag este un fan al atacantului și crede că acesta ar putea fi o achiziție obișnuită pentru echipă – având în vedere că ar putea fi disponibil pe un transfer gratuit.

Redresarea carierei lui Choupo-Moting a nedumerit fanii Premier League din cauza perioadei sale sub așteptări la Stoke, care s-a încheiat în 2018.

Choupo-Moting, în vârstă de 33 de ani, a marcat în trei meciuri consecutive din Bundesliga, obținând două pase de gol în aceeași perioadă – marcând, de asemenea, în ultimele două meciuri din grupele Ligii Campionilor.

În plus, atacantul a marcat de două ori și a dat o pasă de gol în victoria din DFB-Pokal împotriva lui Augsburg, ajungând la opt goluri și trei pase de gol în 13 meciuri din acest sezon.

Petrecând doar un an la Stoke, după ce a sosit pe trei ani, Choupo-Moting a reușit cinci goluri și cinci pase de gol – marcând o dublă împotriva lui United.

Vedeta neașteptată a lui Bayern a primit multe laude din partea colegilor săi în ultima vreme, Serge Gnabry spunând: “Este cel mai bun om de țintă din lume”.

Leon Goretzka l-a lăudat pentru că joacă cu libertate, iar el însuși a spus: “Sunt foarte fericit pentru mine și pentru echipă. Ne descurcăm bine în acest moment. Întotdeauna încerc să fiu un jucător de țintă în vârf și să țin mingea.”

 

citește și...