Mama unuia dintre fiii lui Ronaldo se supune unei intervenții chirurgicale pentru a redeveni virgină. “Vreau să fac sex după ce mă voi căsători la biserică”

30.09.2022, 13:35

Culturista Michele Umezu și-a reconstruit himenul pentru a-și recupera virginitatea după ce s-a căsătorit în biserică. “Vreau să fac sex doar atunci când mă voi căsători la biserică”. Anunțul făcut de Michele Umezu a șocat și a generat mai multe reacții din partea internauților. “Când crezi că le-ai văzut pe toate”, a comentat cineva pe Twitter. 

Mama unuia dintre fiii lui Ronaldo Nazario, Michele Umezu, a suferit o himenoplastie pentru a-și recăpăta castitatea și a se putea căsători în biserică ca “virgină”, după cum relatează The Sun, care citează la rândul său presa braziliană Em Off.

Într-un interviu pentru Em Off, sportiva a declarat că a suferit această procedură deoarece intenționează să se căsătorească și ar vrea să “fie virgină” la ceremonie, transmite The Sun.

 “Vreau să fac sex după ce mă voi căsători la biserică”

Principalul motiv care a determinat-o pe femeie să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a-și reconstrui himenul a fost credința sa.

“Caut un bărbat cu același scop și cu aceeași credință. Nu mi-e rușine să spun asta pentru că asta este ceea ce îmi doresc cu adevărat”, a spus ea pe Instagram, unde a distribuit o captură de ecran în care apare postarea: “Corpul meu, regulile mele”.

Model și culturist

Fiul lui Umezu și al lui Ronaldo, Alexander Robert, s-a născut în urma unei aventuri în timpul turneului de pre-sezon al lui Real Madrid în Japonia, în 2004. De fapt, fotbalistul și-a recunoscut paternitatea abia în 2010, după ce a fost supus unui test ADN.

Michele este culturistă de profesie, deși l-a cunoscut pe Ronaldo ca ospătăriță. Femeia folosește hormoni care “îi cresc foarte mult libidoul”, ceea ce face să îi fie greu să nu facă sex.

În plus, culturista a comentat că de acum înainte relațiile ei vor viza căsătoria. “Nu voi pierde timpul cu o relație fără viitor”, a susținut el.

Pe web, anunțul făcut de Michele Umezu a șocat și a generat mai multe reacții din partea internauților. “Când crezi că le-ai văzut pe toate”, a comentat cineva pe Twitter. “Top 3 cele mai bizare proceduri estetice pe care le-am văzut vreodată”, a răspuns altul.

citește și...