Mama și fiica câștigă împreună aproape 100.000 de dolari după ce s-au alăturat platformei OnlyFans

14.10.2022, 15:58

Platforma OnlyFans a avut un impact uriaș în întreaga lume; generarea de conținut exclusiv prin intermediul acestei rețele de socializare a schimbat viețile multor oameni; printre aceștia se numără o mamă australiană, care și-a dat seama că generează o mulțime de bani, a decis să renunțe la locul de muncă și să înceapă o carieră de modeling. Evie are 37 de ani și este o vedetă pe platformă.

OnlyFans a fost o platformă care a avut, încă de la înființare, o mulțime de recenzii pozitive și negative. Cu toate acestea, a fost un loc în care mulți oameni și-au găsit afacerea și o modalitate de a genera un venit foarte mare prin vânzarea de conținut. Acesta este cazul lui Evie Leana și Thiahnee, mamă și fiică, care au un profil pe OnlyFans.

Iar modul în care ambele au ajuns să aibă un cont OnlyFans a fost unul dintre cele mai curioase. Evie Leana, văzând ce genera contul fiicei sale Thiahnee, și-a creat un profil și și-a lăsat jobul în urmă pentru a se dedica lui OnlyFans. Cel puțin pentru moment, pentru că în prima lună a câștigat peste șase mii de dolari. În plus, din 2020, ambele au văzut deja OnlyFans returnând peste o sută de mii de dolari. potrivit lavoz.com.

Evie și-a dat demisia

“Este o modalitate foarte bună pentru mine de a-mi exprima latura sexuală și de a mă distra făcând acest lucru”, a declarat Evie pentru The Sun. Văzând cifrele, Evie și-a dat demisia.

Pe termen scurt, Evie nu intenționează să părăsească OnlyFans, deoarece spune că munca sa pe platformă îi oferă mai mult timp pentru a se bucura de cei patru copii ai săi. Pe termen scurt, însă, Evie se vede revenind la vechiul ei loc de muncă: “Încă mai am obiective personale și profesionale la care nu am de gând să renunț”.

 Au câștigat împreună aproape 100.000 de dolari

Fiica ei a debutat pe OnlyFans la scurt timp după ce a devenit majoră

Fiica lui Evie, Thiahnee, și-a deschis un cont OnlyFans înaintea mamei sale, dar fără ca aceasta să știe. “Mi-am deschis pagina la câteva luni după ce am împlinit 18 ani. Întotdeauna am postat poze în bikini pe Instagram și întotdeauna mi-am făcut poze sexy, așa că m-am gândit, de ce să nu fac ceea ce îmi place și să fac bani din asta?”, a spus ea.

Pentru a nu fi urmărită sau localizată în vreun fel, Thiahnee elimină locația din fotografiile sale și, de asemenea, nu pozează nud, deoarece pentru ea este “modeling”. Evie, mama, a recunoscut că nu-i pasă ce cred oamenii despre decizia ei.

“Ea nu-mi calcă pe urme, ci eu îi calc pe urmele ei. Mi-am crescut copiii și acum sunt la o vârstă la care mă concentrez 100% pe mine și pe copii. Nu am fost niciodată o persoană care să petreacă. Sunt o mamă bună”, a spus Evie.

 

 

 

 

 

 

 

citește și...