Mama poliţistului Bogdan Gigină, mesaj dureros la cinci ani de la moartea acestuia: ‘Mama nu ţi-a mai auzit glasul, nu ţi-a văzut fețișoara’

17.10.2020, 17:15
Mama poliţistului Bogdan Gigină, mesaj dureros la cinci ani de la moartea acestuia: 'Mama nu ţi-a mai auzit glasul, nu ţi-a văzut fețișoara'
Mama poliţistului Bogdan Gigină, mesaj dureros la cinci ani de la moartea acestuia: 'Mama nu ţi-a mai auzit glasul, nu ţi-a văzut fețișoara'

Polițistul Bogdan Gigină a murit în urmă cu cinci ani, în urma unui accident de de circulație în timp ce se afla în coloana oficială care îl însoțea pe fostul ministru Gabriel Oprea. Deși a trecut atâta timp, mama fostului agent nu poate trece peste moartea fiului său. Recent, femeia a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Bogdan Gigină a decedat în 2015

‘Azi te comemorăm băiatul meu. Au trecut cinci ani de când mama nu ţi-a mai auzit glasul, nu ţi-a văzut fețișoara, nu am mai făcut lucruri împreună… cinci ani goi, pustii, plini de dor, amărăciune, durere, furie, revoltă, neputinţă.. Te iubim Cosmin până la sfârșit şi dincolo de el!’, a scris pe Facebook mama poliţistului Bogdan Gigină.

Bogdan Gigină a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a derapat cu motocicleta pe marcajul lucios de la trecerea de pietoni, a pierdut controlul și a ajuns în groapa adâncă de trei metri, săpată pe mijlocul străzii Știrbei Vodă din Capitală. Ploua torențial, iar el se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

Tânărul a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul. În momentul producerii accidentului, fostul ministru Gabriel Oprea se deplasa către locuinţa sa, susțin procurorii DNA.

În urma lui, Bogdan Gigină a lăsat o soție îndurerată, iar la cinci ani de la moartea soțului său, au ieșit la iveală detalii uluitoare despre Raluca Gigină.

Chiar fostul șef al MAI, Gabriel Oprea, a făcut dezvăluiri despre tânără. Se pare că văduva lui Bogdan Gigină a ajuns să lucreze în aceeași structură din cadrul Brigăzii Rutiere.

Cu ce se ocupă acum văduva lui Bogdan Gigină

‘Nu există nicio legătură între exercitarea atribuțiilor de serviciu de către domnul Gabriel Oprea, în funcția de vicepremier pentru securitate națională și în cea de ministru al afacerilor interne și accidentul rutier în care și-a pierdut viața polițistul motociclist. Tragicului accident, polițistul motociclist a fost avansat post-mortem de către ministrul de interne, care a dispus ca soția sa să fie angajată în MAI și toate drepturile să fie acordate familiei’, se arată într-un comunicat transmis de Gabriel Oprea, scrie Libertatea.

citește și...