Ce a ajuns să facă soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea lui. Gabriel Oprea a oferit detalii despre tânără

01.07.2020, 13:20
Ce a ajuns să facă soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea lui. Gabriel Oprea a oferit detalii despre tânără
Ce a ajuns să facă soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea lui. Gabriel Oprea a oferit detalii despre tânără

Au trecut cinci ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină! Decesul fulgerător al tânărului de 28 ani a provocat o adevărată revoltă împotriva guvernanților și, în special, a ministrului de interne de la vremea respectivă, Gabriel Oprea.

Bogdan Gigină a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a derapat cu motocicleta pe marcajul lucios de la trecerea de pietoni, a pierdut controlul și a ajuns în groapa adâncă de trei metri, săpată pe mijlocul străzii Știrbei Vodă din Capitală. Ploua torențial, iar el se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

Bogdan Gigină a decedat în urmă cu 5 ani

În urma lui, Bogdan Gigină a lăsat o soție îndurerată, iar la cinci ani de la moartea soțului său, au ieșit la iveală detalii uluitoare despre Raluca Gigină.

Chiar fostul șef al MAI, Gabriel Oprea, a făcut dezvăluiri despre tânără. Se pare că văduva lui Bogdan Gigină a ajuns să lucreze în aceeași structură din cadrul Brigăzii Rutiere.

Gabriel Oprea a confirmat recent că Raluca activează în acea structură a MAI, la cinci ani de la decesul soțului său. Raluca Gigină este acum ofițer gradul 4 la Brigada Rutieră și este colegă cu prietenii lui Bogdan.

Cu ce se ocupă acum văduva lui

‘Nu există nicio legătură între exercitarea atribuțiilor de serviciu de către domnul Gabriel Oprea, în funcția de vicepremier pentru securitate națională și în cea de ministru al afacerilor interne și accidentul rutier în care și-a pierdut viața polițistul motociclist. Tragicului accident, polițistul motociclist a fost avansat post-mortem de către ministrul de interne, care a dispus ca soția sa să fie angajată în MAI și toate drepturile să fie acordate familiei’, se arată într-un comunicat transmis de Gabriel Oprea, scrie Libertatea.

În plus, fostul șef MAI a precizat că ICCJ a decis în luna iunie din 2018 că nu există vreo legătură între moartea lui Bogdan Gigină și numele lui.

‘Pentru noi, parintii, singura vina a lui Bogdan este ca s-a supus ordinului unor mizerabili, care habar nu au de regulamentul intern al institutiei, precum si de legile acestei tari. Spun asta pentru ca stiu ca, in seara zilei de 20 octombrie 2015, Bogdan a refuzat sa asigure traseul ca antemergator, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Cererea a fost facuta verbal catre superiorii BPR care il insoteau in acea seara. Acestia puteau – conform legii 188/99 – sa il retraga, dar indolenta a fost prea mare. Ce conteaza ca a murit un om care avea o viata inainte! Nimeni nu indraznea sa faca asemenea cereri catre Gabriel Oprea!’, declarau parinții lui Gigină, revoltați de măsurile luate de judecători.

citește și...