Cu cine și-a refăcut viața văduva polițistului Bogdan Gigină! Ce avere i-a rămas Ralucăi după moartea soțului

09.12.2019, 12:41
Cu cine și-a refăcut viața văduva polițistului Bogdan Gigină! Ce avere i-a rămas Ralucăi după moartea soțului
Cu cine și-a refăcut viața văduva polițistului Bogdan Gigină! 

Au trecut 4 ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină, cel ce conducea coloana oficială a ex-ministrului Gabriel Oprea.

Cu cine și-a refăcut viața văduva polițistului Bogdan Gigină!

Raluca Gigină, văduva polițistului, și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu un coleg de serviciu.

Femeia s-a constituit parte civilă, alături de părinții lui Bogdan Gigină, în procesul de ucidere din culpă în care sunt judecați Gabriel Oprea și administratorul societății care nu a asigurat cum trebuie marcajele pentru groapa în asfalt în care a căzut polițistul și făcut-o deja cu noul ei nume: Ciuciu.

Potrivit Wowbiz, Raluca Gigină s-a recăsătorit cu un coleg de muncă. Ea lucrează la o agenție de turism, unde ocupă o funcție de conducere, iar soțul ei este agent turistic. Deși se cunoșteau de mai multă vreme, cei doi au decis abia acum să facă pasul cel mare.

Se pare că mama lui Bogdan Gigină nu prea i-a picat bine că fosta ei noră s-a căsătorit deja cu un alt bărbat.

Mama lui Bogdan Gigină, mesaj dur pentru fosta noră

”Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență! Doar până se va termina punguța apoi… Nivelul următor”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

În momentul în care polițistul și-a pierdut viața, Raluca și Bogdan Gigină erau căsătoriți de doar câteva luni.

Imediat după nuntă, ei au făcut un credit de 62.000 euro, bani cu care și-au achiziționat un apartament în localitatea ilfoveană Chiajna. Polițistul mai avea un autoturism vechi de 11 ani.

Înainte de accidentul tragic, Raluca lucra la aceeași agenție de turism la care lucrează și astăzi, doar că era un simplu agent turistic. După moartea lui, Raluca a fost angajată în Ministerul de Interne ca ofițer grad IV, însă nu a rezistat decât câteva luni, după care s-a întors la vechiul loc de muncă.

Sursa: Wowbiz

citește și...