”Mama mea m-a abandonat într-o toaletă publică când eram copil”. Povestea cutremurătoare a bărbatului care și-a cunoscut familia după 60 de ani

25.05.2022, 14:17
”Mama mea m-a abandonat într-o toaletă publică când eram copil”. Povestea cutremurătoare a bărbatului care și-a cunoscut familia după 60 de ani

Un bărbat care a fost abandonat într-o toaletă publică când avea doar câteva zile i s-a sfâșiat inima să descopere că părinții lui aveau patru copii pe care i-au păstrat. „Mi se pare destul de amuzant să abandonat când aveam un frate și o soră mai mare și două surori mai mici”. Ambii părinți biologici ai lui Paul au murit, din păcate, acum, dar că frații lui sunt dornici să-l cunoască. Paul s-a întors la toaletele în care a fost abandonat, după 60 de ani.

Paul Garner a fost găsit într-o pungă de hârtie într-o toaletă din Abergavenny, Țara Galilor în urmă cu peste șaizeci de ani și a fost adoptat rapid.

Pe măsură ce Long Lost Family: Born Without Trace continuă pe ITV, echipa și-a propus să-l reunească pe Paul cu familia sa natală. Când o fac în cele din urmă, Paul află că el este copilul mijlociu a cinci frați și „noua” lui soră îi arată fotografii cu ea și frații lor pe insula Barry. Paul răspunde: „Am fi putut fi pe plajă în același timp”.

Paul s-a întors la toaletele în care a fost abandonat

În episodul din seara de 24 mai, Paul s-a întors la toaletele în care a fost găsit. „Aici am ajuns să fiu”, a spus el în timp ce se întreba cum arată interiorul toaletelor. El descrie cum a fost găsit, sprijinit de una dintre toalete într-o pungă de hârtie maro, ceva despre care spune că este „o poziție destul de vulnerabilă în care să te afli ca un copil mic”.

În căutarea răspunsurilor – Paul a lansat un apel radio la emisiunea BBC Radio a lui Wynne Evans. Spera că cineva va avea informații despre familia sa biologică. El i-a spus lui Wynne în emisiune că „nu are nicio ranchiune” față de mama lui.

Polițistul care l-a descoperit pe Paul a intervenit la radio

Roy Wells, polițistul care l-a descoperit pe bebelușul Paul, a apărut în urma apariției la radio. Vorbind cu Paul, el i-a spus că „nu i-a fost frig” când a fost găsit și nu credea că a fost acolo de mult timp. Roy îi spune că crede că Paul a fost lăsat în mod deliberat lângă un spital într-o zi aglomerată de piață – ceva care este o mare ușurare pentru el.

Folosind ADN-ul, echipa Long Lost Family încearcă să dea de urma familiei lui Paul. Vorbind cu liderul căutării, gazda Nicky Campbell descoperă că a existat o potrivire. El află că Paul are o soră mai mare pe nume Alison, care locuiește în Țara Galilor. Prin disutia cu Alison, liderul dezvăluie că Paul are și patru frați – doi mai mari și doi mai mici, dintre care unul a murit. Acest lucru a confirmat că Paul era fratele mijlociu. De asemenea, îi spune lui Nicky că ambii părinți biologici ai lui Paul au murit, din păcate, acum, dar că frații lui sunt dornici să-l cunoască.

Când Davina îi spune lui Paul despre familia sa, acesta este derutat de faptul că a fost părăsit, având în vedere că era copilul mijlociu. „Mi se pare destul de amuzant să fiu lăsat când aveam un frate și o soră mai mare și două surori mai mici”, dar se împacă cu asta, deoarece părinții lui aveau nevoie de bani.

citește și...