Mama lui Tavi Clonda, despre perioada când Gabriela Cristea nu putea avea copii. ”Au fost momente grele cu ei”

11.04.2021, 16:32
Mama lui Tavi Clonda, despre perioada când Gabriela Cristea nu putea avea copii. ”Au fost momente grele cu ei”
Mama lui Tavi Clonda, despre perioada când Gabriela Cristea nu putea avea copii. ”Au fost momente grele cu ei”

Mama lui Tavi Clonda și-0a amintit de perioada în care nora sa, Gabriela Cristea, nu putea avea copii.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Înainte de a le aduce pe lume pe cele două fetițe, Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile.

Mama lui Tavi Clonda și-a amintit de perioada în care Gabriela Cristea nu putea avea copii.

Mama lui Tavi Clonda, despre perioada când Gabriela Cristea nu putea avea copii. ”A luptat foarte mult”

În cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars, mama lui Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre momentul în care prezentatoarea tv nu putea avea copii.

“Nu m-am temut niciodată! Speranța a fost că va avea copii. Atâta timp cât și-au dorit copii atât de mult, nu se putea întâmpla altfel. A luptat foarte mult. Cine luptă, până la urmă reușește. Tratamente, cu tot ce a fost, până la urmă învinge dragostea. Cred că n-am avut gândul ăsta că nu vor avea copii. Eu știam cât luptă, deci amândoi. Știam cât lupta când avea tratamente. Știam că o săptămână nu prea vorbim la telefon”, a spus mama lui Tavi Clonda, citată de a1.ro.

”Au fost momente grele cu ei, și pentru mine ca mamă. Mă gândeam la ei prin ce trec. Uite că Dumnezeu le-a ajutat. I-a ajutat pentru că a invins iubirea. Trebuie să vrei, să-ți dorești cu adevărat și atunci se întâmplă. Ei chiar au dus o luptă și au rezistat. A fost o bucurie foarte mare când am aflat. Prima dată n-au vrut să spună, că na, cică nu e bine să spui la început, dar până la urmă nu s-au putut abține”, a adăugat aceasta.

Tavi Clonda și-a tatuat numele fetițelor sale pe gât

Muzicianul Tavi Clonda a luat o decizie neașteptată zilele trecute.

Artistul a mers la un salon de tatuaje, unde și-a tatuat pe gât numele celor două fetițe pe care le are cu Gabriela Cristea.

”De mult imi doream sa ma tatuez cu numele fetitelor mele iar azi am reusit sa-mi indeplinesc visul datorita lui @costitattoo care nu numai ca este Presedintele Asociatei Tatoo & Pearcing Romania, este un profesionist si reuseste sa faca spectacol din munca lui intr-o atmosfera lejera, plina de muzica si umor! Merci, Costi!”, a scris Tavi Clonda în mediul online.

citește și...