Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său: „Nu a depus nimic, sunt în tatonări”

15.09.2019, 14:15
Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său: „Nu a depus nimic, sunt în tatonări”
Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre divorțul fiului său

Mama lui Mihai Mitoșeru, actrița Camelia Mitoșeru, a vorbit despre divorțul prezentatorului TV și despre ce crede că se va întâmpla în mariajul fiului său. 

După ce, săptămâna trecută, Mihai Mitoșeru șoca pe toată lumea cu anunțul că divorțează de soția sa, Noemi, mama actorului a vorbit despre separarea celor doi. 

Mama lui Mihai Mitoșeru: „Nu a depus nimic, sunt în tatonări”

„Deocamdată, stau în așteptare, sunt în tatonări. Nu a depus nimic! Eu vorbesc mereu cu ea la telefon și-i zic că îmi e dor de ea și ei îi e dor de mine. Ce să zic, nah, se întâmplă. Nu știu, nu știu dacă se împacă!”, a declarat mama lui Mitoșeru, pentru Antena Stars. 

Întrebată care este acum relația dintre Mihai și Noemi și dacă au loc tatonări care duc spre o împăcare, actrița a răspuns: „Foarte civilizată, așa cred!”.

Săptămâna trecută, Camelia Mitoșeru a vorbit despre despărțirea celor doi, după 13 ani de relație. 

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu știu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferență între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat și nici el la altă femeie. Pur și simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment și se rupe ceva. El este mai mare decât ea și își dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aștepam să rămână însărcinată și ea și-a pus silicoane. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac, mâine mă duc. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubește foarte mult. Sunt convinsă că și ea îl iubește”, a mai spus mama lui Mitoșeru. 

citește și...