Mama lui Mihai Mitoşeru, dezvăluiri inedite despre nora sa! ‘Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte  mult’

07.09.2019, 12:19
Mama lui Mihai Mitoşeru, dezvăluiri inedite despre nora sa! 'Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte  mult'
Mama lui Mihai Mitoşeru, dezvăluiri inedite despre nora sa! 'Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte  mult'

Zilele trecute, Mihai Mitoşeru a anunţat pe Facebook că va divorţa de soţia lui, Noemi. Cei doi erau împreună de 13 ani.

Mama lui Mihai Mitoşeru, dezvăluiri inedite despre nora sa! ‘Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte  mult’

Cea mai afectată este mama lui Mihai, Camelia Mitoşeru, care a făcut dezvăluiri în acest sens. Aceasta a mărturisit că Noemi a plecat de acasă, la mama ei, în urmă cu trei luni.

‘Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac, mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.

Mihai Mitoşeru pare urmărit de un blestem. Actorul a încercat să se însoare de trei ori cu Noemi, dar de fiecare dată câte o tragedie l-a împiedicat să ajungă la altar.

Mihai Mitoșeru (44 de ani) și Noemi Dragomir (32 de ani) au devenit o familie cu acte în decembrie 2015, când au spus “Da” în fața ofițerului stării civile, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3.

citește și...