Mihai Mitoșeru și Noemi divorțează! De ce s-au despărțit cei doi

05.09.2019, 16:35
Mihai Mitoșeru și Noemi divorțează! De ce s-au despărțit cei doi
Mihai și Noemi vor divorța la notar

Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi, divorțează, după 13 ani de relație și patru ani de căsnicie. 

Deși nu de mult Mihai și partenera sa de viață spuneau că își doresc un copil, însă mai așteaptă puțin, între timp relația lor s-a deteriorat și a ajuns, se pare, la final. 

Cel care a dat vestea tristă a divorțului a fost chiar Mitoșeru, printr-un mesaj postat pe o rețea socială. Tot el a mărturisit că Noemi s-a mutat la mama ei de trei luni deja și că vor merge săptămână viitoare la notar pentru a divorța pe cale amiabilă. 

„Nu mai pot să fac pe prostul”

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?”,  a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

„Normal că vrem copii”

Mihai și Noemi au început o relație acum 13 ani și în decembrie 2015 s-au cununat civil. 

Anul acesta, actorul a vorbit despre venirea pe lume a unui copil și nimic nu părea să prevadă ruptura dintre ei: „Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție. Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”.

citește și...