Camelia Mitoșeru, declarații emoționante despre divorțul lui Mihai de Noemi

20.11.2019, 16:16
Camelia Mitoșeru, declarații emoționante despre divorțul lui Mihai de Noemi
Camelia Mitoșeru, declarații emoționante

Camelia Mitoșeru a făcut declarații emoționante despre divorțul lui Mihai de Noemi, care s-a finalizat ieri, în fața notarului.

După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi, au ales să meargă pe drumuri separate. Divorțul celor doi s-a încheiat ieri, la notar, iar mama lui Mitoșeru a făcut declarații despre acest subiect, la o emisiune TV. 

Camelia Mitoșeru, declarații emoționante

„Niciodată să nu spui niciodată, eu nu s-au înșelat, ci s-au răcit. El spune că era puțin coleric, dar asta pentru că ea stătea cu spatele la el. Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mamă pentru amândoi și rămân așa. Eu am vorbit ieri cu ea și i-am spus că o iubesc.”, a spus Camelia. 

Actrița a declarat și că fiul său și Noemi reprezintă un exemplu pentru alte cupluri, în sensul că există despărțire fără scandal. 

„Dragoste cu sila nu se face. Eu mă bucur că ei s-au despărțit frumos și că s-au pupat la final și asta înseamnă că mai este o ușă deschisă, au fost 13 ani împreună, care nu se uită într-o zi. Ultimul an a fost dificil, ca să nu zic altfel. Nu s-au bătut, nu s-au înjurat sau certat urât. Există loc de împăcare și pentru ea, și pentru el”, a mai spus mama lui Mitoșeru.

citește și...