Mama lui Mihai Albu, afectată de scandalurile fiului cu fosta noră. Iulia Albu a făcut plângere la Poliție

10.11.2020, 12:46
Mama lui Mihai Albu, afectată de scandalurile fiului cu fosta noră. Iulia Albu a făcut plângere la Poliție
Mama lui Mihai Albu, afectată de scandalurile fiului cu fosta noră. Iulia Albu a făcut plângere la Poliție

Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2012, dar tot continuă să se războiască! Cu toate că au împreună o fetiță, pe Mikaela, cei doi foști soți nu au reușit să ajungă la o înțelegere de dragul micuței. 

Recent, Iulia Albu a fost atât de deranjată de afirmațiile fostului ei partener, încât a făcut plângere la Poliție. Cea mai supărată a fost mama lui Mihai Albu, care a fost nevoită să reziste cu greu noului scandal.

Într-un interviu pentru Antena Stars, celegrul designer a precizat că gesturile Iuliei au afectat-o enorm pe mama lui.

Mihai și Iulia Albu, din nou în scandal 

‘Era o metaforă, Iulia și iubitul ei mi-au zis să-mi văd de drum, să nu mai insist să-mi văd copilul. Sunt și eu tată, îmi iubesc enorm fiica, am dreptul să o văd pe Mikaela de două ori pe lună, în primul și în al treilea weekend, mi-e foarte dor de ea, e singurul meu copil.

Nimeni nu-mi înțelege durerea. De ce, dacă am o hotărâre judecătorească, trebuie să cer ajutorul Poliției, ca să-mi îmbrățișez fata? Nu mi se pare normal. A fost o acuzație nefondată, de aceea nici nu a fost luată în considerare’, a spus Mihai Albu pentru playtech.ro.

Acesta a mărturisit că nu și-a putut vedea fiica de ziua ei, însă a vorbit cu ea la telefon. Din cauza numeroaselor scandaluri, mama lui Mihai Albu este tristă pentru că nu își poate vedea nepoata.

Mama lui Mihai Albu nu și-a mai văzut nepoata de ceva timp

‘Conform deciziei judecătorești, anul acesta ar trebui ca ea să vină la mine, de Crăciun, e rândul meu să petrec cu ea. Mereu i-am împodobit bradul, a avut mereu un dar, și în anii în care stătea de Sărbători cu mama ei.

Sper ca, de Sărbători, fosta mea soție să-mi dea copilul. Și mama mea e tare tristă, are 92 de ani, vrea să mai apuce să-și vadă singura nepoată, să-i citească povești, o adoră pe Mikaela. Din cauza scandalurilor cu Iulia, mama a făcut puseuri de tensiune, noroc că are pastile în casă, le pune sub limbă, ca să nu facă infarct’, a mai spus designerul.

Iulia Albu a făcut plângere la Poliție, după ce s-a simțit amenințată de fostul ei soț. Aceasta a mers direct la Poliție, pentru a obține un ordin de protecție împotriva lui Mihai Albu.

‘Intenția este ca partenerul Iuliei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic’, mărturisea Mihai Albu.

 

citește și...