E din nou scandal între Iulia și Mihai Albu. Totul a pornit de la o haină de blană

24.10.2020, 10:29
E din nou scandal între Iulia și Mihai Albu. Totul a pornit de la o haină de blană
E din nou scandal între Iulia și Mihai Albu. Totul a pornit de la o haină de blană

Este din nou scandal între Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu. De data aceasta, cearta a pornit de la o haină de blană.

Fashion-editorul Iulia Albu a criticat vedetele care poartă haină de blană, afirmând că ea nu poartă astfel de obiecte vestimentare, deși există fotografii cu ea îmbrăcată astfel. Vedeta a afirmat că fostul ei partener de viață, împreună cu care are o fiică – Mikaela, ar fi obligat-o la un moment dat să poarte haină de blană. Mihai Albu i-a dat imediat replica fostei sale soții, afirmând că aceasta minte.

”Ea insistă că nu a purtat niciodată blană. Și telespectatorii au trimis poze arătând că a purtat. Apoi ea a declarat că eu i-aș fi cumpărat acea blană și am obligat-o să o poarte, lucru total neadevărat. Eu nu i-am cumpărat niciodată ceva de blană și nici nu am obligat-o să poarte ceva ce nu i-am cumpărat. După a declarat că după acea purtare, a aruncat-o la gunoi.

Toate aceste lucruri sunt minciuni ca să mă pună pe mine într-o lumină nefavorabilă. Este minciună! Este posibil să fi purtat acea haină, fiind împrumutată, pentru că eu nu i-am cumpărat așa ceva, nu-mi aduc aminte să fi avut așa ceva. Eu sunt revoltat că sunt pomenit total aiurea, ca și cum sunt vinovat de toate relele ei. Am avut alte priorități, nu i-am făcut niciodată astfel de cadouri și n-am obligat-o să poarte niciodată nimic”, a declarat Mihai Albu pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

Mihai Albu și-a arătat revolta și pe rețelele de socializare

Designerul de încălțăminte Mihai Albu a comentat pe marginea declarațiilor făcute de fosta sa soție, Iulia Albu, și pe contul său de socializare.

”O altă minciună menită să mă “discrediteze”…eu nu i-am cumpărat niciodată vreo haină sau guler din blană naturală, nici vreo găină sau cocoș și nici nu am obligat-o să le poarte (nici blana, nici găina, nici cocoșul) ??”, a afirmat Mihai Albu.

”Nu i-am cumpărat vreodată haina, guler sau capă din blana pentru simplul motiv că nu mi-am permis și… nici nu merita blana un astfel de tratament! (să fie aruncată la gunoi?)”, a adăugat acesta.

 

citește și...