Mama lui Gerard Piqué i-a mărturisit Shakirei că tânăra iubită a fiului său este “politicoasă și afectuoasă”

14.10.2022, 14:28

Mama lui Gerard Piqué i-ar fi luat apărarea Clarei Chía Martí atunci când a vorbit recent cu fosta ei noră, Shakira. Episodul triunghiului amoros dintre Shakira (45 de ani), Gerard Piqué (35 de ani) și Clara Chía Martí (23 de ani) nu pare să se fi încheiat și, dimpotrivă, continuă să iasă la iveală noi dezvăluiri care scot la iveală relația dintre copiii cântăreței și ai fotbalistului cu tânăra iubită a spaniolului, dar și cu familia acestuia.

Încetul cu încetul ies la iveală noi detalii despre situația tensionată dintre Gerard Piqué și Shakira. În urmă cu câteva zile, columbianca a avut o întâlnire plăcută cu fosta ei soacră, Montserrat Bernabeu și, deși ambele au fost foarte zâmbitoare arătând o bună comunicare, se pare că mama fundașului culé ar fi făcut o simpatie pentru actuala ei noră, Clara Chía Martí, lăsând-o pe cântăreață șocată de o astfel de dezvăluire. Iată care sunt detaliile.

Potrivit paparazzului Jordi Martin, în timpul întâlnirii pe care Shakira a avut-o în urmă cu câteva zile cu fosta ei soacră, Montserrat Bernabeu, columbianca a trebuit să “suporte” ca mama lui Gerard Piqué să-și arate simpatia pentru Clara Chía Martí, actuala parteneră a fotbalistului, transmite latfan.com.

Shakira își arată curtoazia față de mama lui Gerard Piqué

Potrivit jurnalistei spaniole, Montserrat Bernabeu a lăudat comportamentul tinerei de 23 de ani, pe care l-a descris ca fiind “politicos și afectuos”, lucru care nu i-ar fi plăcut Shakirei, dar pe care a trebuit să îl suporte pentru a putea petrece liniștită alături de bunica celor doi copii mici ai săi.

Această situație ar fi avut loc în timpul meciului de baseball de la Milano, unde Gerard Piqué a fost însoțit de mama sa, în timp ce Shakira a asistat cu Nidia del Carmen Ripoll.

Shakira a decis să se apropie de fosta soacră

Fostul cuplu a păstrat o distanță evidentă pe tot parcursul evenimentului sportiv care l-a avut ca protagonist pe fiul său, însă Shakira, cu o oarecare emoție, a decis să se apropie de fosta soacră, pentru a o îmbrățișa și a o saluta călduros.

La rândul ei, Montserrat Bernabeu a reacționat la fel ca Shakira și a salutat-o călduros pe columbiancă. Deși s-a dovedit că în mijlocul acestui scurt dialog au vorbit despre idila lui Gerard Piqué cu Clara Chía Martí, lucru la care cântăreața lui “Te Felicito” nu se aștepta, dar a decis să treacă cu vederea.

Shakira intenționează să își ia copiii din Spania pentru a locui în Miami, deși Piqué face tot posibilul să își prelungească șederea în țara europeană. Deocamdată, nu ne rămâne decât să așteptăm să vedem cum va decurge custodia celor doi copii ai lor și să ascultăm următoarea piesă a Shakirei, Monotonia, care va fi lansată săptămâna viitoare.

 

citește și...