Mama lui Britney Spears își imploră fiica să o ierte pe Instagram. Cântăreața își închide din nou contul!

04.10.2022, 20:49

Mama lui Britney Spears și-a cerut scuze publice pentru orice “durere” pe care vedeta pop a îndurat-o în timpul celor 13 ani de tutelă. Lynne Spears a pledat pentru iertarea fiicei sale într-un comentariu pe Instagram sâmbătă, după ce Britney a spus într-o lungă postare că “niște scuze autentice ar ajuta să [îi] dea o încheiere în disputa lor de familie. “Îmi pare atât de mult rău pentru durerea ta! Îmi pare rău de ani de zile!” a răspuns Lynne.

Britney Spears a avut parte de câteva luni dificile. În urma procesului de defăimare intentat de propriul tată și a refuzului copiilor ei de a o mai vedea, cântăreața a trecut prin niște situații foarte dureroase care i-au îngrijorat foarte tare pe fanii ei, cu un comportament ciudat.

Iar acum se pare că lucrurile s-au schimbat. Chiar mama lui Britney, Lynne Spears, a fost cea care, într-un comentariu la una dintre postările de pe Instagram ale lui Britney, a rupt tăcerea. “Îmi pare atât de rău pentru durerea ta, îmi pare rău de ani de zile, te iubesc atât de mult și mi-e dor de tine, Britney, în adâncul sufletului tău știi cât de mult te iubesc și cât de mult îmi lipsești! Îmi cer scuze pentru tot ceea ce te-a rănit”, a deplâns mama cântăreței, potrivit marca.com.

Britney Spears își dezactivează din nou contul de ‘Instagram’

Dar scrisul nu s-a terminat, iar mama ei a implorat-o să o “deblocheze ca să poată vorbi personal”. Cuvinte foarte sincere și emoționante care, poate, vin puțin cam târziu. Ea a scris toate acestea după ce fiica ei a postat un videoclip în care cerea “scuze pentru a închide dușmănia lor de familie” și se pare că mama ei a profitat de moment.

Dar ceea ce a fost cel mai surprinzător este că Britney Spears și-a dezactivat din nou contul de Instagram. În acest moment, profilul cântăreței nu există, iar comentariile mamei sale nu sunt accesibile. O sursă apropiată de Lynne a declarat pentru Page Six că aceasta încearcă să ia legătura cu fiica ei în toate modurile posibile, dar nu găsește o cale.

“Nu am o familie care să mă prețuiască sau să mă respecte deloc”

Britney a mai scris online că membrii familiei sale “nu au niciun fel de conștiință și chiar cred în mintea lor că nu au făcut absolut nimic greșit”, în legătură cu tutela tatălui ei și cu toate neînțelegerile pe care le-au avut și care i-au obligat să ajungă în instanță.

“Nu am o familie care să mă prețuiască sau să mă respecte deloc”, se arată în postarea lui Britney. Mama cântăreței nu a avut niciodată de-a face cu tutela, dar, potrivit sursei, ceea ce a durut-o cel mai mult pe vedeta pop a fost lipsa de acțiune, pentru că au fost mereu apropiate, iar în ultimele luni nu a mai vorbit.

citește și...