Britney Spears își arată formele într-o rochie transparentă. Cum a pozat vedeta

25.08.2022, 18:47

Superstarul Britney Spears le-a arătat fanilor  formele sale sexy  în timp ce a îmbrăcat o rochie de plasă total transparentă pentru un nou clip picant, pe Instagram. Fanii s-au grăbit să comenteze videoclipul sexy, iar unul dintre ei a spus: “Te iubesc, regină”. Britney a pozat pentru cei 42 de milioane de urmăritori ai ei .

Britney Spears și-a etalat celebra siluetă într-un nou videoclip de pe Instagram, care o arată dansând într-o rochie transparentă din plasă care îi lăsa la vedere lenjeria intimă.

Cântăreața Toxic poate fi văzută executând câteva mișcări de dans sexy în timp ce îmbracă o rochie neagră foarte scurtă care le dă fanilor o privire la sutienul ei negru și la lenjeria intimă neagră asortată.

Britney Spears își arată formele într-o rochie transparentă

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a accesorizat-o cu sandale maro cu toc și și-a lăsat părul blond iconic să cadă liber pe umeri.

Britney a pozat pentru cei 42 de milioane de urmăritori ai ei în fața unui fundal de grădină verde și însorită, cu Naika’s Sauce cântând pe fundal.

Ce au spus fanii

Fanii s-au grăbit să comenteze videoclipul sexy, iar unul dintre ei a spus: “OMG BRITNEY!”, urmat de emoticoane cu flăcări.

Un al doilea a adăugat: “Te iubesc, regină”, în timp ce un al treilea a spus: “Te iubesc, regină”: “Frumoasă”.

“Plâng până adorm”

Britney Spears a vorbit în cea mai recentă postare pe rețelele de socializare, despre problemele sale de sănătate mintală, spunând că traumele din trecut o vor bântui pentru totdeauna.

“Nu există nicio modalitate de a mă repara pe mine, emoțiile și sensibilitatea mea… terapie, totul!!! Cred că voi avea nevoie de un fel de miracol pentru emoțiile mele. Viața mea nu este nicidecum o imagine perfectă…”, a adăugat ea.

Spears a continuat: “Plâng până adorm în cele mai multe nopți… sunt nesigură… nu știu să am o poziție bună decât dacă sunt în fața camerei de filmat… și trebuie să merg la o școală doar ca să fiu învățată cum să merg…”.

 

citește și...