Britney Spears izbucnește în lacrimi. “Nu este o criză de nervi”

15.09.2022, 17:18

Fanii lui Britney Spears sunt îngrijorați pentru vedeta pop după ce aceasta a plâns în timpul unui videoclip, deși a susținut că nu a fost o “cădere nervoasă”, ci o “eliberare” foarte necesară. “Nu este o cădere nervoasă, este o eliberare de care am avut nevoie de foarte mult timp!!!”, a spus vedeta. 

În mijlocul dramei familiale, autoarea hitului Toxic a postat marți o imagine în care a pozat între ambii fii ai ei (cu fostul soț Kevin Federline, 44 de ani), care își sărbătoresc zilele de naștere săptămâna aceasta. Sean Preston va împlini miercuri 17 ani, în timp ce Jayden a împlinit luni 16 ani.

Vedeta a izbucnit în lacrimi

Ea a scris la postare: ‘La mulți ani Preston și Jayden!!!! Vă iubesc atât de mult pe amândoi!!! Aceste fotografii sunt de anul trecut!!!”.

Fiii ei au declarat anterior că nu au vrut să apară pe rețelele ei de socializare, dar de atunci au dat interviuri televizate despre mama lor, așa că este posibil ca această regulă să se fi schimbat.

“Nu este o cădere nervoasă”

Britney a distribuit mai multe postări în acea zi, iar într-o alta a putut fi văzută plângând într-un videoclip de dans, pe care l-a descris ca fiind un proces terapeutic.

Interpreta hitului Hold Me Closer a publicat pe Instagram un videoclip în care poate fi văzută izbucnind în lacrimi după un dans energic.

“A trecut ceva timp de când nu am mai plâns în fața camerei de filmat!!!”, a scris cântăreța la videoclip. “Nu este o cădere nervoasă, este o eliberare de care am avut nevoie de foarte mult timp!!!”.

“Experiență spirituală cu siguranță !!! Cred că trebuie să fac asta mult mai des !!!! … să plâng”, a adăugat ea.

“Nu mai încurajați acest comportament”

Cu toate acestea, fanii vedetei Pop au fost în continuare îngrijorați pentru aceasta și au îndemnat-o să urmeze o terapie pentru sănătatea ei mintală.

“Această femeie are nevoie de ajutor înainte de a fi prea târziu”, a comentat un fan îngrijorat. “Dacă o iubiți pe această femeie, nu mai încurajați acest tip de comportament”.

“Acesta nu este un comportament normal, oameni buni… ea a trecut prin atât de multe. Este trist”, a adăugat un altul.

“Oh Brit. Chiar ai nevoie de ajutor. Și nu, nu sunt un hater pentru că spun asta, dimpotrivă, ne dorim binele tău”, a mai spus altcineva.

 

citește și...