Mama influenceriței Valerie Lungu spune că Republica Moldova va fi atacată. ”Toată lumea zice că după Ucraina, Moldova va fi atacată”

02.03.2022, 16:54

Mama influenceriței Valerie Lungu, Victoria Lungu, a vorbit despre războiul din Ucraina și ce se întâmplă în Republica Moldova. Artista a decis să plece în Republica Moldova fiind speriată pentru familia sa. Artista spune că Moldova va fi atacată. ”Toată lumea zice că după Ucraina, Moldova va fi atacată”. Ce a spus Valeria Lungu despre plecarea mamei. 

După ce  a luat legătura cu familia din Moldova, Victoria Lungu s-a îngrijorat pentru că rudele i-au spus că au fost treziți de bombardamentele armatei ruse la granița cu Republica Moldova.

Victoria Lungu a decis să plece în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe refugiații care aleg să vină în țară, din cauza războiului din Ucraina, dar și pentru că era speriată de ceea ce i-a povestit familia sa.

”Toată lumea zice că după Ucraina, Moldova va fi atacată”

Artista a vorbit la Măruța, unde a mărturisit că majoritatea moldovenilor sunt îngroziți de o posibilă invazie a Rusiei chiar la ei în țară. Aceasta a spus că  jumătate din televiziuni sunt rusești, iar din cauza știrilor, oamenii spun că după Ucraina Moldova va fi atacată.

Mai mult, artista a spus că minorii ucraineni sunt traumatizați de invazia rușilor. Vedeta a spus că este mândră de moldovenii, care au arătat solidaritate  la vamă.

”Jumătate din televiziuni sunt rusești”

,,Mulți s-au speriat și au plecat în străinătate de frica rușilor. Sunt mândră de moldovenii mei, sunt foarte solidari, prietenoși, la vamă sunt autocare și oamenii au adus tot felul de alimente și alte lucruri necesare. Aseară o prietenă de-a mea de la Protecția Copilului a rămas până târziu la centru, unde sunt cazați mulți copii cu mamele lor pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili, iar oamenii încearcă să le aline dorul de tată. Copiii sunt cei mai afectați, cred că vor avea nevoie de consiliere psihologică.”  mărturisit Victoria Lungu la show-ul lui Măruță.

Ce a spus Valeria Lungu despre plecarea mamei

Victoria Lungu a anunțat că și-a pus casa din Republica Moldova la dispoziția refugiaților.

„Imediat după ce mi-am revenit am început să-mi sun sora, să văd ce se întâmplă. Mi-a răspuns cu lacrimi în ochi și mi-a zis că au fost treziți pe la 4 dimineața, se zguduiau pereții.

Au crezut că e cutremur, au ieșit cu toții afară și și-au dat seama că, de fapt, se aude cum se bombardează în Odessa. Toată lumea a intrat în panică.

Pun la dispoziție casa mea, oricine își dorește. Deja aseară mi-au scris. M-aș bucura să pot ajuta. Din păcate, cel mai greu este că fratele meu a fost operat de inimă luni. (…) Mi-aș dori să reușească să se facă bine. Nici nu i-am spus ce se întâmplă”, a povestit Victoria Lungu la Antena Stars.

Influencerita Valerie Lungu a rugat-o pe mama ei să nu se întoarcă în Moldova, temându-se că această ar putea păți ceva,

citește și...