Câți bani încasează „regina Tik Tok-ului” pe lună: „Mi-am cumpărat casă, telefon, mașină”

24.12.2021, 13:26

Valeria Lungu, este o moldoveancă ce reușește să întoarcă toate privirile prin frumusețea sa și rafinamentul ei. Tânăra este influencerita care a călătorit în peste 10 țări de pe 3 continente pentru a descoperi cele mai instagrambile locuri. Valeria Lungu a intrat în atenția publicului după ce a participat la „Bravo, ai stil!”.

Valerie este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate persoane din lumea online-ului.Cu o comunitate de 1,4 milioane de urmăritori pe Tik Tok, și un cont de Instagram, care însumează aproximativ 350.000 de „followeri”, Valerie reușește să se mențină în topul influencerilor din România, dar și să câștige pe măsură.

„Regina Tik Tok-ului” a spus recent că pentru ea, a fi influencer este o meserie. Tânăra recunoscut că ea filmează ore, poate chiar zile pentru un filmuleț de câteva secunde.

Valerie Lungu: ”Mi-am cumpărat casă, telefon, mașină și toate astea!”

„Este cât de mult muncești! Sunt foarte mulți influenceri care fac doar campanii. Sunt și influenceri care fac campanii plus muncă deasupra enormă! Eu mă încadrez în acel tip de om care muncește. Printre muncă vin campaniile, iar muncesc, iar vin campaniile! Conținutul pe care îl livrez oamenilor este mult mai vizibil decât campaniile pe care eu le postez”, a declarat Valeria Lungu pentru cancan.ro.

Întrebată dacă meseria de influencer este una benefică pentru ea, Valerie a spus că ea câștigă suficient de bine încât a reușit să își cumpere casă și mașină, deloc ieftine.

„Da, trăiesc foarte bine din asta, călătoresc lunar, mi-am cumpărat casă, telefon, mașină și toate astea!”, a declarat miniona.

Câți bani câștigă Valeria Lungu

Întrebată care este intervalul sumelor vehiculate lunar în cont, Valeria a fost, inițial, rezervată, însă apoi a spus „Merge, în funcție de perioade! (…) Da, peste 5.000! (n.r. – de euro)”

Valerie Lungu este fiica interpretei Victoria Lungu. În 2016 Valerie a apărut într-un viceoclip al băieților de la Carla’s Dreams . Influencerita s-a lansat în industria muzicală, cu piesă ”Sahara”.

citește și...